Siri Kristiansen:

Ny jobb

Komiker og radioprogramleder Siri Kristiansen (43) har fått seg ny jobb i NRK. Til høsten skal hun ut og hjelpe familier med arveoppgjøret i nytt program på NRK1.

NRK-COMEBACK: Kristiansen har tidligere vært med i en rekke radioprogrammer i NRK og er nå tilbake i rikskringkasteren for å lede det nye programmet, «Arveoppgjøret». Foto: Charlotte Wiig / Dagbladet
NRK-COMEBACK: Kristiansen har tidligere vært med i en rekke radioprogrammer i NRK og er nå tilbake i rikskringkasteren for å lede det nye programmet, «Arveoppgjøret». Foto: Charlotte Wiig / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går delte radioprogramleder og komiker Siri Kristiansen (43) nyheten om at hun er tilbake i NRK på sin Instagram story. Kristiansen er for tiden aktuell med radioprogrammet «Siri og de gode hjelperne» på Radio Norge, og er kjent fra blant annet P3morgen og Lørdagsrådet.

På bildet kan vi se en smilende Kristiansen stå utenfor NRK-lokalet på Marienlyst med et nøkkelkort i hånda.

Dagbladet har vært i kontakt med Kristiansen som forteller at hun skal tilbake på norske skjermer for å hjelpe familier i det nye NRK-programmet, «Arveoppgjøret».

- Jeg skal lage et TV-program for NRK1 der vi følger en rekke familier for å hjelpe til med arveoppgjøret. Vi begynner å filme i august og skal filme over det neste halvåret, sier Kristiansen til Dagbladet.

Kom brått på

Det blir ikke første gangen vi ser Kristiansen på TV-skjermen. Radio-profilen har blant annet vært med i NRK-programmene «Rådet», «Latterlig smart» og «Historisk», samt fjorårets sesong av «Kompani Lauritzen».

Kristiansen forteller at programmet kom ganske på tampen. Planen til høsten var egentlig å studere, men for to uker siden ble hun kontaktet med tilbud om å lede «Arveoppgjøret».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.