Ny kjæreste?

Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr blir stadig oftere observert sammen.

Gellar ble nylig kåret til verdens mest sexy kvinne, og er kjent fra filmer som «Cruel Intensions», «I know what you did last summer» og «Scream 2» og serien «Buffy _ vampyrenes» skrekk på TV3.

Nylig ble hun observert sammen med nydelige Freddie Prinze Jr i Malibu, California, der de ifølge People magazine spiste laksetartar og drakk sake på en restaurant. Og like før Prinze, kjent fra filmene «I know what you did last summer», «She's all that» og «Wing commander» betalte regningen, skal de ha kysset. Lenge.

Også avisa The Stranger i Seattle melder om romantiske sammenkomster mellom de to unge skuespillerne. Denne gangen fra Las Vegas.

- Mr Prinze klemte Ms Gellar kjærlig, og de holdt hverandres hender da de gikk, skriver avisas sladrespaltist ifølge Mr. Showbiz.

Men Sarah Michelle «vampyrenes skrekk» Gellar avviser romanseryktene. Hun liker nemlig ikke å snakke om kjærlighetslivet sitt.

- Dette er min greie: Jeg laget en regel allerede da jeg spilte i serien «All my children» at det er en del av meg som kan deles med publikum, og en del av meg jeg vil holde for meg selv. Det har gitt meg vanskeligheter. Men jeg trenger et liv å gå hjem til, som bare de nærmeste vennene mine kjenner til, sier hun til bladet TV Guide.

Men er hun sammen med sexy Prinze? Ikke vet vi...

birgitte.fahlvik.hoff@dagbladet.no

KJEKK: Skuespilleren Freddie Prinze jr kobles nå sammen med Sarah Michelle Gellar.