Ny kontrakt for BigBang

Slipper album på storselskap i mars.

(Dagbladet.no): Etter å ha utgitt sin forrige plate på Øystein Grenis eget selskap Grand Sport, er BigBang tilbake på et stort plateselskap.

Ifølge en pressemelding fra Warner, vil bandet slippe sine to neste plater hos dem. Dette er det samme selskapet som signerte BigBang i 1999.  

- Vi er veldig fornøyd med å få bandet tilbake hit. BigBang er et viktig band for Warner, og vi hadde et nært og tett samarbeid fram til 2004. Jeg er den første til å innrømme at vi burde ha fornyet den forrige avtalen før den utløp - da ville dette kanskje ha vært enklere, sier norsksjef Terje Pedersen til Dagbladet.no.

BigBang har ifølge Warner solgt 150 000 enheter via dem, og selskapet håper antallet øker når den nye skiva «Too Much Yang» slippes 19. mars.

- Vi er veldig, veldig fornøyd med plata, som er i ferd med å bli ferdig nå, sier Pedersen.

Førstesingel «Hurricane Boy» er for tiden b-lista på NRK P3.

Avtalen med Warner gjelder lansering i Norge og Sverige.

TILBAKE: BigBang har igjen kommet til enighet med Warner Music, som skal slippe deres neste plate i mars. Foto: BJØRN LANGSEM
TILBAKE: BigBang har igjen kommet til enighet med Warner Music, som skal slippe deres neste plate i mars. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer