Ny kritisk dokumentar om Michael Moore

«Dette kom vel ikke som noen bombe? De fleste oppegående mennesker visste fra før av at det Moore kommer med er ganske vridd og sett på med hans egne øyne, og gjør alt for å få det til å bli sensasjonelt.

Ola Nordmann

«Drittpakke. Hva annet kan man vente når noen utfordrer amerikanske myndigheter så til de grader. Legg merke til at anklagene mot Moore er vage og udokumenterte (selv om det kan se annerledes ut ved første øyekast). Hans politiske budskap og retorikk vies ingen oppmerksomhet.

SL

«Det er jo ingen tvil om at enhver dokumentarprodusent vrenger litt på fakta her og der, lager egne bilder og legger det til som «fakta», etc. (se bare på Hege Storhaug, som så mange av debattantene her idoliserer), for å få fram et poeng, og for å få sin side av saken fram til folk. Så blir spørsmålet: Hvem sin virkelighet skal vi tro på?

PenNal

«Misunnelse er den sterkeste drivkraften vi mennesker har. Michael Moore har skapt noe de selv kanskje ønsket å få til. Han skaper debatt og stikker fingrene i politiske verkebyller. Det skal han straffes for. La gå at han har gjort noen bommerter og brukt litt juks. Fyren er unik. En stor kunstner, etter mitt og manges syn.

Marianne

«Jeg tviler på at dette handler om misunnelse. Michael Moore er en stor sleiping, og det er slett ikke rart at noen setter fokus på de tvilsomme arbeidsmetodene hans. For øvrig er jeg enig i at han er dyktig. «Bowling for Columbine» er en favorittfilm.

Knut