Ny kritisk dokumentar om Michael Moore

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Dette kom vel ikke som noen bombe? De fleste oppegående mennesker visste fra før av at det Moore kommer med er ganske vridd og sett på med hans egne øyne, og gjør alt for å få det til å bli sensasjonelt.

Ola Nordmann

«Drittpakke. Hva annet kan man vente når noen utfordrer amerikanske myndigheter så til de grader. Legg merke til at anklagene mot Moore er vage og udokumenterte (selv om det kan se annerledes ut ved første øyekast). Hans politiske budskap og retorikk vies ingen oppmerksomhet.

SL

«Det er jo ingen tvil om at enhver dokumentarprodusent vrenger litt på fakta her og der, lager egne bilder og legger det til som «fakta», etc. (se bare på Hege Storhaug, som så mange av debattantene her idoliserer), for å få fram et poeng, og for å få sin side av saken fram til folk. Så blir spørsmålet: Hvem sin virkelighet skal vi tro på?

PenNal

«Misunnelse er den sterkeste drivkraften vi mennesker har. Michael Moore har skapt noe de selv kanskje ønsket å få til. Han skaper debatt og stikker fingrene i politiske verkebyller. Det skal han straffes for. La gå at han har gjort noen bommerter og brukt litt juks. Fyren er unik. En stor kunstner, etter mitt og manges syn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer