Ny kvinne for Macca

Musiker og enkemann Paul McCartney skal ha funnet en ny kvinne. Den tidligere badedraktmodellen Heather Mills er damen som angivelig har fått Sir Paul i romantisk lune etter lang tids sorg over tapet av kona Linda.

Paul McCartney er ifølge avisa News of the World blitt observert på flere London-restauranter i selskap med blonde Heather. Han har spist middag med 31-åringen i intime omgivelser. Heather skal også ha overnattet flere helger på Maccas gård i Sussex, der de to nyter å gå lange turer sammen.

Fest i helga

Nyheten om at den gamle Beatles-stjernen har funnet ny kjærlighet etter tapet av kona Linda for 19 måneder siden, kom fram etter at Heather var invitert i et privat selskap med venner og familie hjemme hos Paul denne helga.

En av gjestene sier til avisa:

- Det er en åpen hemmelighet i familien at Paul er interessert i Heather, og omvendt. Du må se de to sammen for å forstå det. På festen sist fredag satt de to og pratet og koste seg til langt på natt.

McCartney selv avviser romanseryktene og sier til nyhetsbyrået AFP at forholdet er forretningsmessig.

Modig modell

Heather arbeider for å hjelpe lemlestede barn i krigssoner som Kroatia og Kosovo. Hun var selv badedraktmodell tidligere. For seks år siden ble hun utsatt for en stor trafikkulykke, og mistet det ene beinet. Etter ulykken som forandret Heathers liv, startet hun et eget fond for å hjelpe barn som har mistet lemmer.

Paul McCartney så Heather for første gang på et veldedighetsshow for et halvt år siden. Han er imponert over hvor fantastisk Heather har kommet seg og hvor lett hun beveger seg etter den dramatiske ulykken da hun ble truffet av en politimotorsykkel.

McCartney traff Heather første gang da han bestemte seg for å donere penger til fondet.

- Jeg har tenkt å fortsette samarbeidet med Heather Mills, og selv om romansehistorien ikke er sann, håper jeg søkelyset blir satt på hennes innsats for funksjonshemmede, uttaler McCartney til AFP.

Nye relasjoner


For kort tid siden lanserte Paul McCartney sin nyeste plate, «Run Devil Run». I den anledning uttalte den gamle Beatles-musikeren at han var i ferd med å vende tilbake til et mer aktivt liv etter lang tids sorg over tapet av kona. Macca var sønderknust da Linda døde av kreft. Han sa til britisk presse i forbindelse med platelanseringen at Linda hadde ønsket at han skulle vende seg ut mot livet og knytte nye relasjoner.
Heather Mills uttaler seg ikke om forholdet til superstjernen.