Ny Madonna-låt lekket på nett

Men er den ekte?

(Dagbladet.no): Madonnas nye album skal etter planen slippes sent i november. Det har vært spekulert i om hun har samarbeidet med superprodusenten Timbaland, Sugababes Keisha Buchanan og Justin Timberlake på oppfølgeren til supersuksessen «Confessions On A Dance Floor».

Tidligere i år lekket Madonna/Justin Timberlake-låta «CandyShop», ut på nett og nå har turen åpenbart kommet til «The Beat Goes On».

Flere nedlastingssider har denne uka lagt ut den Pharell Williams-produserte «The Beat Goes On» og bloganmeldelsene har allerede begynt å renne inn. «The Beat Goes On er en slags mini-turné av de dansemusikk-sjangrene Madonna ikke enda prøvd å inkorporere inn i musikken sin: DFA-klingende klappelyd og kubjeller, Bee Gees-aktig falsettvokal og Pharells stemme som dukker opp i bakgrunnen med jevne mellomrom», skriver Idolator.

Popjustice er på sin side ikke spesielt imponert over den nye låta.

«Vi er fullstendig klar over at «The Beat Goes On» ikke er en ny «Hung Up», men kanskje vi alle burde slappe av litt og stole på at Madonna vet hva hun gjør», skrev de tidligere i dag under tittelen «Stol på Madge».

Spørsmålet nå er bare hvordan låta kom seg ut på nett. Madonna har vært involvert i en stor rettssak mot Warner Music i flere måneder, og i dag ble det meldt at hun har solgt plateselskapet Maverick Records. Nå spekuleres det i om det er noen hos Warner som har tatt hevn med å lekke «The Beat Goes On».

Samtidig er Madonna kjent for å gå hardt til verks mot ulovlig nedlasting. Før lanseringen av «American Life» i 2003, slapp hun lissomversjoner av låtene ut på nettet. Etter et par sekunder med musikk dukket stjernens strenge stemme opp med utropet: «What the fuck do you think you\'re doing!?».

Det er med andre ord umulig å vite om «The Beat Goes On» kommer til å være med på albumet som slippes i slutten av november.

Madonna slipper et nytt album i november. Foto:Scanpix
Madonna slipper et nytt album i november. Foto:Scanpix Vis mer