Ny mann for Kaia

Kaia Huuse (24) er for tida mest opptatt av prinser, sjalusi og ekskoner, men er fremdeles kjæreste med Jan Eggum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er liten og sårbar, men motgangen etter den forrige plata har gitt meg trass til å fortsette. Sorry, meg blir dere ikke kvitt.

I går tok Kaia Huuse med seg låtmaterialet til plata «Egentlig kunstner» i studio. Ett år etter debutplata, med påfølgende kritikk og debatt om Jan Eggums produsentfingrer med i spillet, prøver hun igjen. Denne gangen med en annen musikalsk erfaren mann, Lars Martin Myhre, som produsent. Jan Eggum har sittet på sidelinja og har knapt fått myse på tekstene.

Irritert

- Mange av tekstene er inspirert av Jan, og da blir det helt feil at han skal bedømme dem. Det er som å lære å spille gitar av kjæresten sin, eller ha moren sin som lærer. Sånt blir man bare irritert av. Men dersom vi skulle trenge en gitarist under innspillingen, kan vi ikke droppe Jan fordi han er kjæresten min. Han kan jo spille under pseudonymet Egg Janum, ler Kaia.

- Jan er faktisk veldig nervøs og litt redd på mine vegne. Nå skal jeg være min egen sjef, og det er også veldig uvant for meg. Det er trygt å ha Jan her, men nå er det meste nytt og skummelt. Jeg har sovet veldig dårlig i natt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer