Ny mann og cd

I november slipper Lisa Ekdahl (28) ny plate sammen med sin nye kjæreste som hun traff mens hun mediterte i India.

Lisa Ekdahl var sammen med den 27 år eldre svenske musikeren Bill Öhrström. Sammen fikk de sønnen Milton (5).

«Problemet med aldersforskjellen er at jeg antakelig kommer til å overleve ham med mange, mange år. Det føles fryktelig vanskelig,» sa Lisa i et intervju med Dagbladet i 1996.

Indisk kjærlighet

Bare to år etter forlot hun likevel Vhrström for å meditere i India. Det var der hun traff sin nye kjæreste, Salvadore Poe. Og de to skal nå spille inn Lisas nye plate sammen.

Det er to år siden Lisas siste plate, og hun har vært taus like lenge. Tittelen blir «Lisa Ekdahl sings Salvadore Poe», skriver Expressen.

Salvadore Poe er musiker fra New York, og de forteller også om forholdet til hverandre i en pressemelding som ble sendt ut før helga.

I 1998 reiste begge to til en liten by i Nord-India «för att där av ödet föras samman».

De første to ukene sa de knapt noe til hverandre, meditasjon var det viktigste av alt. Etter hvert begynte de å prate, og de fant ut at de var musikere.

- Et selsomt sammentreff, mener de to.

Hva som etter hvert skjedde i India, vet de bare selv, men i fjor flyttet Salvadore til Sverige, der de fortsatte å skrive musikk. Nå har de bestemt seg for å lage plate av det.

Normalt er Lisa Ekdahl svært mediesky, og det regnes som spesielt at hun velger å sende ut en pressemelding om dette.

Taushet

- Hun følte at hun ville fortelle det på sin måte, hun og Salvadore har skrevet tekstene sammen. Men dette betyr ikke at hun kommer til å åpne seg mer i framtida. Hun kommer ikke til å prate noe mer om sitt privatliv, sier Lina Rönning på Lisas plateselskap til Expressen.

SÅ VET VI DET: Lisa Ekdahl gir ut CD sammen med sin nye kjæreste, Salvadore Poe.