Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny musikk­sjef i P3

Ida Eline Tangen (30) kapret toppjobben.

FORNØYD: - Jeg er gira på å fortsette arbeidet med og løfte fram den beste norske musikken, sier NRK P3 påtroppende musikksjef Ida Eline Tangen i en pressemelding. Foto: Selma Sofie Tangen
FORNØYD: - Jeg er gira på å fortsette arbeidet med og løfte fram den beste norske musikken, sier NRK P3 påtroppende musikksjef Ida Eline Tangen i en pressemelding. Foto: Selma Sofie Tangen Vis mer

Ida Eline Tangen blir NRK P3s nye musikksjef, og begynner i jobben rett over nyttår.

Det var Medier24 som først omtalte nyheten.

- Det er en ære å bli en del av musikkredaksjonen i NRK P3. Jeg ser fram til krevende og morsomme utfordringer i en mediehverdag i stor endring. NRK P3 er dyktige, kreative og modige, og har gjort mye innovativt på norsk og internasjonal musikk, sier Tangen i en pressemelding fra NRK.

- Hard prosess

I alt 114 kandidater hadde søkt på stillingen.

- Det var hard kamp om denne jobben og det har vært en lang og grundig rekrutteringsprosess, men jeg er veldig fornøyd med å ha funnet akkurat Ida Eline Tangen, sier redaksjonssjef for radio og podkast Ida Jevne i NRK P3 i pressemeldingen.

Hun mener Tangen viser stor forståelse for P3s oppdrag.

- NRK P3 skal fortsatt være den viktigste formidleren av ny, norsk musikk - på alle våre kanaler og plattformer - og Ida har både ambisjoner og evner til å ta dette viktige P3-oppdraget videre, sier hun videre.

Lang erfaring

Tangen har en mastergrad i organisasjon og ledelse, og har bred erfaring fra både NRK, P3 og Urørt. I tillegg har hun tidligere jobbet som programleder i Radio 1.

Hun får nå ansvar for både P3, mP3, P3X og Urørt, P3s kanal for usignerte artister.

- Jeg er gira på å fortsette arbeidet med og løfte fram den beste norske musikken, spesielt i ei tid da det skjer utrolig mye spennende innenfor ny, norsk musikk. Jeg gleder meg veldig! sier Tangen i pressemeldingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media