TV-krigen

Ny nedtur for «Skavlan»

NRKs Anne Lindmo hadde nesten dobbelt så mange seere som TV 2-rivalen Fredrik Skavlan fredag.

HALVPARTEN SÅ MANGE: Foreløpig er det NRK og Lindmo som vinner fredagskvelden, mens Fredrik Skavlan bare har halvparten av Lindmos seere på TV 2.
HALVPARTEN SÅ MANGE: Foreløpig er det NRK og Lindmo som vinner fredagskvelden, mens Fredrik Skavlan bare har halvparten av Lindmos seere på TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

736 000 seere er en økning fra forrige uke da 620 000 fikk med seg TV-programmet «Lindmo». Fredag hadde programmet en andel på 50,5 prosent, skriver Kampanje.

NRK har flere grunner til å juble etter helgens TV-tall. Nytt på nytt hadde 1 035 000 seere og bikket en million seere for første gang i høst. Andelen var på 65,8 prosent.

Tv-seere flykter

Forrige uke fikk 440 000 seere med seg høstens første «Skavlan». 55 000 seere har forsvunnet siden den gang. Fredag var det 385 000 som så «Skavlan» på TV 2.

Kanalen hadde en seerandel på 25,2 prosent.

Forrige uke hadde «Skavlan», som ble sendt før «Senkveld», til sammenlikning 440 000 seere, og NRKs «Lindmo» fikk 620 000 tv-seere.

«Nytt på nytt»-drahjelp

«Lindmo» får uvurderlig hjelp av «Nytt på nytt», som fredag kan vise til over en million seer, og som for første gang passerer millionen i høst.

Folk blir tydeligvis ved NRK1 når «Nytt på nytt» er over og «Lindmo» overtar.

- Det er veldig hyggelig. Vi synes «Lindmo» har hatt en redaksjonelt veldig sterk start på høstsesongen, og det er hyggelig at publikum er med på det, sier tv-sjef Arne Helsingen i NRK til Kampanje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer