NY NRK-PROFIL: I «Innafor» tar Emma Clare Gabrielsen seerne med til ytterkanten av flere utfordrende samfunnstendenser som preger livene til unge mennesker i Norge.&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Jørn H Moen&nbsp;</span>
NY NRK-PROFIL: I «Innafor» tar Emma Clare Gabrielsen seerne med til ytterkanten av flere utfordrende samfunnstendenser som preger livene til unge mennesker i Norge. Foto: Jørn H Moen Vis mer

Ny NRK-profil: - Jeg bretter ut om mitt eget underliv, jeg er en mega-hykler

Om «generasjon perfekts» mørke sider.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Hjelp. Jeg gruer meg så ekstremt til mandag, sier programleder og NRK-journalist Emma Clare Gabrielsen. 25-åringen lar et frustrert hode falle ned på armene som ligger i kryss over cafébordet.

Emma Clare Gabrielsen (25) : Født 1991 i Oslo.Tidligere featurejournalist i D2/Dagens Næringsliv. Vært innom Natt & Dag, Dagbladet, Alfa og Klassekampen.Aktuell: Programleder for dokumentarkonseptet «Innafor» på NRK.

Mandagen hun sikter til er i dag, dagen Oslo-jenta har premiere som programleder for dokumentarprogrammet «Innafor». Innspillingen har vært humpete, lang og krevende, til og med grunnkonseptet er skiftet ut underveis.

- NRK hadde en tydelig idé om hva «Innafor» skulle være. De ville ta for seg «generasjon perfeksjon». Det regjerer en offisiell mediefortelling om at det er vanskelig å være ung i dag, og den er liksom alle enige i, men det kjennes litt oppbrukt, og vi bestemte oss for å gå i en litt annen retning, forteller Gabrielsen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn