Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ny NRK-profil: - Jeg bretter ut om mitt eget underliv, jeg er en mega-hykler

Om «generasjon perfekts» mørke sider.

NY NRK-PROFIL: I «Innafor» tar Emma Clare Gabrielsen seerne med til ytterkanten av flere utfordrende samfunnstendenser som preger livene til unge mennesker i Norge.&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Jørn H Moen&nbsp;</span>
NY NRK-PROFIL: I «Innafor» tar Emma Clare Gabrielsen seerne med til ytterkanten av flere utfordrende samfunnstendenser som preger livene til unge mennesker i Norge. Foto: Jørn H Moen  Vis mer

- Hjelp. Jeg gruer meg så ekstremt til mandag, sier programleder og NRK-journalist Emma Clare Gabrielsen. 25-åringen lar et frustrert hode falle ned på armene som ligger i kryss over cafébordet.

Mandagen hun sikter til er i dag, dagen Oslo-jenta har premiere som programleder for dokumentarprogrammet «Innafor». Innspillingen har vært humpete, lang og krevende, til og med grunnkonseptet er skiftet ut underveis.

- NRK hadde en tydelig idé om hva «Innafor» skulle være. De ville ta for seg «generasjon perfeksjon». Det regjerer en offisiell mediefortelling om at det er vanskelig å være ung i dag, og den er liksom alle enige i, men det kjennes litt oppbrukt, og vi bestemte oss for å gå i en litt annen retning, forteller Gabrielsen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?