Ny Offspring-singel på nettet

HUNTINGTON BEACH (Dagbladet.no): Plateselskapet Sony truet med en heftig rettssak hvis The Offspring la ut sin nye plate på internett. Likevel kan du nå laste ned den nye singelen «Original Prankster» på www.offspring.com - og attpåtil vinne ni millioner kroner!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pønkrockerne Offspring, som har 26 millioner plater på samvittigheten, er skuffet over at de ikke får lagt ut sitt nye album, «Conspiracy of One», på internett. Albumet havner på nettet en måned før den er i handelen uansett, mener gruppa, som synes det er forundelig at «plateindustrien kjører i 50 mens resten av verden går i 100».

Sony: - Det blir krig

- Sony la en haug med papirer foran oss og sa at hvis dere legger ut plata på hjemmesida vår, så møtes vi i retten, sier vokalist Dexter Holland i The Offspring, en av fjorårets store farsott på verdens hitlister, til Dagbladet.no.

Han legger til at Sony truet med at de ikke ville gi ut plata hvis den ble lagt ut på deres hjemmeside www.offspring.com. Dessuten kunne bandet bare glemme turne og alt pr-opplegg rundt plata.

- Jeg sa at vi ville stevne dem for at de ikke greier å ta vare på vårt materiale, men de svarte bare med at «det vil blir krig hvis dere gjør dette». Etter hvert kom vi fram til at vi ikke kunne legge ut plata, medgir Dexter, som er forbannet og skuffet over holdningen og behandlingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer