Ny og sensuell

Hun har passert 40 og har holdt det gående som artist i over 20 år. I fjor kåret Dagbladet henne til årets mest velkledde, nå framstår hun som sexy og mystisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er den verdensberømte norske fotografen Knut Bry (52) som har fanget inn Preus (41) på sin helt spesielle måte. Mens Preus stadig blir møtt med bilder fra den gangen hun var bustehue og norsk rocks minst forfengelige scenepersonlighet, framstår hun i dag med stil og sensualitet.

Førstkommende mandag lanseres albumet «Mosaikk - 16 biter». Her oppsummerer Preus sin ti år lange solokarriere: fra den gangen hun var sær eks-Can Can-rocker med kvasipunkersveis, til hun nå framstår som en av landets lekreste - og mest populære - artister.

Preus har gjennomgått en «bli ny»-prosess som kan få noen hver til å bli imponert. Elegansen har Preus tatt med seg inn i sitt 42. år, men i Brys nye billedserie framstår hun også som mystisk og sexy. Sammen med stylist Linda Sande har Bry klart å få fram en dimensjon i den 188 centimeter lange artisten som tidligere ikke har vært så framtredende.

Bry skryter stort av Anne Grete Preus som samarbeidspartner.

- Jeg har jobbet mye med popartister tidligere. Men det har blitt mindre de siste årene. Jeg gikk lei av de store egoene i den bransjen. Mange mistet bakkekontakten. Blant dem, Whitney Houston, som jeg jobbet med flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer