Ny og tynnere Xbox 360 lekket på nettet

... sammen med det offisielle navnet på Natal?

|||
LOS ANGELES (Dagbladet): Det er bare få timer til Microsoft skal avholde sin første av totalt to pressekonferanser under spillmessen E3 i Los Angeles.

Den første av de to er viet Microsofts nye satsing for bevegelsesstyring av spill, hittil kjent under kodenavnet Project Natal. Men allerede før konferansen sparker igang, kan noen av selskapets hemmeligheter være avslørt.

Noen har åpenbart trykket på en knapp litt for tidlig i Italia, etter en reklame for en helt ny versjon av Xbox 360 nettopp gikk live på den italienske spillsiden Console-tribe.com.

I annonsen, som leder til den italienske hjemmesiden for Xbox 360, får vi vite at den nye og mindre versjonen av Xbox 360 har lagringsplass på 250GB, innebygget trådløst nett - og ikke minst: Den er kompatibel med noe som blir kalt Xbox Kinect.

Det siste er mest sannsynlig det offisielle navnet på bevegelsesstyringen som hittil har vært kjent som Project Natal.

Navnevalget, som åpenbart trekker veksler på 'kinetisk', et ord som omhandler bevegelse, og 'connect', bekreftes ytterligere av en fersk godkjennelse hos det amerikanske patentkontoret fra Microsoft på nettopp ordet 'kinect' - som beskrives å tilhøre kategorien 'computer software, computer hardware, and computer peripherals'.

Om man ser nærme på bildet av den nye Xbox 360-konsollen, som i reklamen er svart, er det ikke akkurat tydelig at maskinen har krympet så veldig mye. Maskinen har dog fått en noe annen form fra dagens modell, og har fått en rekke tydelige luftehull på siden.

Det siste kan tyde på at Microsoft har endret på måten maskinen kjøles ned på, noe som forhåpentlig igjen kan bety en betydelig stillere maskin enn den som er på markedet i dag.

Forvent mye mer info om dette og mer til - og husk at du kan følge begivenhetenes gang live i vårt splitter nye Spillstudio!

NYTT DESIGN: Ikke mye mindre, men litt tynnere. Dette bildet er hentet rett fra Microsofts servere, noe som i stor grad bekrefter at det er ekte saker.
NYTT DESIGN: Ikke mye mindre, men litt tynnere. Dette bildet er hentet rett fra Microsofts servere, noe som i stor grad bekrefter at det er ekte saker. Vis mer