Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny oppdatering: Regnbue-spy og bildebetaling

Snapchat har lansert nye funksjoner.

ANIMASJONSMORO: Fra i dag finnes det flere nye oppdateringer i bildedelingsappen Snapchat. Foto: NTB Scanpix, Privat
ANIMASJONSMORO: Fra i dag finnes det flere nye oppdateringer i bildedelingsappen Snapchat. Foto: NTB Scanpix, Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Med godt over 100 millioner aktive brukere, er Snapchat blant de mest populære mobilappene i verden. Hver eneste dag blir det det sendt ut omlag 400 millioner bilder, eller «snapper» som det så fint heter.

Bildedelingsappen oppdateres i hytt og vær, senest med emoji-bonanza og datasparing.

I ettermiddag lanserte Snapchat-teamet nok en forbedring.

- Tid er penger Nå vil det bli mulig å betale Snapchat 99 cent, cirka 8 norske kroner, for å se igjen snapper du har mistet.

Snapchat skriver på sin blogg at tjenesten ble lansert allerede for to år siden, men da med en maksgrense på én «snap» hver dag.

- Snapper fortjener flere avspillinger. Nå kan du kjøpe tre for 99 cent, og se så mange du vil. Det er litt dyrt, men tid er penger, skriver Snapchat-teamet.

Tjenesten er foreløpig bare tilgjengelig i USA.

Regnbue-spy Noe langt mer morsommere i den siste oppdateringspakka, er den nye «linse»-funksjonen.

Nå kan animere ansiktet ditt i en rekke varianter, blant annet kan du forvandles til en gammel mann eller et monster. Også et fjes med store øyne og regnbue-spy (ja, du leste riktig) er tilgjengelig.

For å aktivere funksjonen må du holde fingeren over ansiktet ditt, før du velger fra menyen. Den nye «snappene» kan sendes ut som enten bilde eller video.

Snapchat kommer også med en oppdatering på den såkalte «bestevenn»-funksjonen, som lar deg velge emoji på vennene dine. Tidligere måtte du ta til takke med de smilefjesene appen valgte ut for deg. Du kan lese mer om funksjonen her.

Alle oppdateringene er tilgjengelig i appen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!