Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny plate fra CC Cowboys

Bytter plateselskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Magnus Grønneberg og CC Cowboys kommer med ny plate i løpet av våren. Ifølge en pressemelding fra bandets nye plateselskap, EMI, kommer det nye albumet ut i august. Den første smakebiten kommer i form av en single, som slippes i mai.

- Jeg var med på den første oppturen til CC Cowboys tidlig på nittitallet, og etter å ha sett og hørt

CC Cowboys «live» i 2006 er jeg overbevist om at dette blir en ny stor opptur for gutta, sier en representant for EMI i pressemeldingen.

Bandet har gjennom årene endret besetning, i år er det Magnus Grønneberg og Agne Sæther (som også var med i originalbandet i 1990), pluss Jørn Christensen og Per Vestaby som utgjør CC Cowboys.

Jørn Christensen og Per Vestaby er blant Norges mest etablerte musikere, kjent fra Lars Lillo-Stenbergs The Young Neils, Depress, Mercury Motors. Christensen produserte i tillegg Magnus Grønnebergs soloalbum «Wildenvey», hvor han satte musikk til elleve av Herman Wildenveys dikt.

Magnus Grønneberg og CC Cowboys har et nytt album på vei. Her fotografert i forbindelse med hans soloalbum «Wildenvey».
Fra venstre: Magnus Grønneberg, Agne Sæther, Jørn Christensen og Per Vestaby.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!