NY JOBB: Liv Loftesnes blir ny redaktør i Kamille. Her er hun sammen med mannen Yngvar Andersen og deres to barn i denne månedens utgave av Kamilles «mor og barn»-blad. Foto: Marte Garmann / Kamille
NY JOBB: Liv Loftesnes blir ny redaktør i Kamille. Her er hun sammen med mannen Yngvar Andersen og deres to barn i denne månedens utgave av Kamilles «mor og barn»-blad. Foto: Marte Garmann / KamilleVis mer

Ny redaktør i Kamille

Liv Loftesnes er kvinnemagasinet Kamilles nye redaktør.

(Dagbladet): - Kamille har en unik posisjon i mange norske kvinners liv, som en god og oppbyggelig venninne. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å utvikle merkevaren videre sammen med den fantastiske redaksjonen, sier den nyvalgte redaktøren Liv Loftesnes i en pressemelding.

Hun har tidligere jobbet som redaksjonssjef for Kamille, men er nå ansatt som ny redaktør i kvinnemagasinet som eies av Egmont Hjemmet Mortensen.

Hun er også gift med treningsguro og tv-kjenning fra blant annet NRK-programmet «Puls», Yngvar Andersen, og sammen med sine to barn pryder de forsiden av Kamilles eget «mor og barn»-blad denne måneden.

- Bladets grunnlag er at «du er god nok som du er», og skiller seg dermed ut fra flertallet av kvinnemagasiner som streber etter forbedring, sier Loftesnes.

Ansvarlig redaktør for ung kvinne-magasinene i Egmont Hjemmet Mortensen, Kjersti Mo, har selv vært redaktør i Kamille de seneste årene. Etter fire og et halv år i stillingen er hun svært fornøyd med at det er Liv Loftesnes som nå tar over ledelsen av redaksjonen.

-Etter å ha jobbet med bladene våre i flere år har Liv inngående kjennskap til målgruppen, redaksjonen og produktene våre, og det er en styrke. I tillegg har hun teft og kreativitet som gjør henne til en av de aller fremste «bladmekkere» jeg har møtt. Det gjør at jeg har stor tillit til at hun er den rette til å lede arbeidet med å skape ny vekst for Kamille — både redaksjonelt og kommersielt, sier Mo.  

Loftesnes tiltrer i stillingen når hun er tilbake fra foreldrepermisjon 4. februar 2013.

PÅ COVERET:  Liv Loftesnes er på forsiden av Kamilles eget blad «mor og barn» denne måneden, sammen med mannen Yngvar Andersen og deres to barn. Faksimile: Kamille mor og barn, nr.8 2012
PÅ COVERET: Liv Loftesnes er på forsiden av Kamilles eget blad «mor og barn» denne måneden, sammen med mannen Yngvar Andersen og deres to barn. Faksimile: Kamille mor og barn, nr.8 2012 Vis mer