Ny runde med «Kill Buljo»

Tommy Wirkola tar med seg gjengen til Thailand for å spille inn oppfølger til kjempesuksessen

Gjensynsglede: Denne karen får du se mer av i 2013. Gjengen bak «Kill Buljo -The Movie» begynner innspilling av oppfølgeren like over påske. Foto: Tappeluft Pictures
Gjensynsglede: Denne karen får du se mer av i 2013. Gjengen bak «Kill Buljo -The Movie» begynner innspilling av oppfølgeren like over påske. Foto: Tappeluft PicturesVis mer

Regissør Tommy Wirkola har blitt et hett navn i filmverdenen siden «Kill Buljo — The Movie» gikk sin seiersgang på kinoer og filmfestivaler i 2007. Wirkola har blant annet regissert den kommende Hollywood-produksjonen «Hansel and Gretel: Witch Hunters» som har et budsjett på over 370 millioner kroner.

Men Wirkola har ikke glemt hvor han kommer fra, og nå gjøres det klart for innspilling av «Kill Buljo 2».

-Vi gleder oss veldig til å sette i gang. Manuset skrev Stig Frode Henriksen og jeg for flere år siden. Etter det har vi ikke gjort stort annet enn å finpusse på vitsene, så dette blir moro, sier Wirkola i en pressemelding.

Gir fra seg regien Wirkola var både foran og bak kamera i den første Kill Buljo-filmen, men denne gangen skal han konsentrere seg fullt og helt om å spille den fordomsfulle politimannen Sid Wisløff. Regien blir overlatt til Vegar Hoel som blant annet har spilt i filmene «Død Snø» og «Monstertorsdag».

-Det krever mye arbeid å sette seg inn i Sid Wisløffs psyke, dessuten vil jeg gjerne ha tid til å sole meg litt. Da passer det godt at Vegar gjør regien, sier Wirkola i pressmeldingen.
Enda drøyere Og Hoel forteller i pressemeldingen at han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

-Hvem kan si nei til dette? Jeg skal jo faktisk hoppe etter Wirkola. Så tro meg; dette skal bli større, lengre og enda mer usensurert enn den første filmen. Merk mine ord, sier han.

18. april begynner innspillingen av filmen, og de første opptakene blir gjort i Thailand. Der skal gjengen samarbeide med produksjonsselskapet Living Films, som blant var med på å produsere «Hangover 2».

- Men selvfølgelig skal vi også spille inn noe i Finnmark - det er jo verdens vakreste plass. Dessuten er vi tryggere på maten der. Ingenting er som tørka reinhjerte, sier skuespiller og manusforfatter Stig Frode Henriksen til slutt i pressemeldingen.

«Kill Buljo 2» blir produsert av Tappeluft Pictures, og antatt kinopremiere er 8. mars 2013.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 501579795


Varnish cache server