Ny runde med «Kill Buljo»

Tommy Wirkola tar med seg gjengen til Thailand for å spille inn oppfølger til kjempesuksessen

Gjensynsglede: Denne karen får du se mer av i 2013. Gjengen bak «Kill Buljo -The Movie» begynner innspilling av oppfølgeren like over påske. Foto: Tappeluft Pictures
Gjensynsglede: Denne karen får du se mer av i 2013. Gjengen bak «Kill Buljo -The Movie» begynner innspilling av oppfølgeren like over påske. Foto: Tappeluft Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Regissør Tommy Wirkola har blitt et hett navn i filmverdenen siden «Kill Buljo — The Movie» gikk sin seiersgang på kinoer og filmfestivaler i 2007. Wirkola har blant annet regissert den kommende Hollywood-produksjonen «Hansel and Gretel: Witch Hunters» som har et budsjett på over 370 millioner kroner.

Men Wirkola har ikke glemt hvor han kommer fra, og nå gjøres det klart for innspilling av «Kill Buljo 2».

-Vi gleder oss veldig til å sette i gang. Manuset skrev Stig Frode Henriksen og jeg for flere år siden. Etter det har vi ikke gjort stort annet enn å finpusse på vitsene, så dette blir moro, sier Wirkola i en pressemelding.

Gir fra seg regien Wirkola var både foran og bak kamera i den første Kill Buljo-filmen, men denne gangen skal han konsentrere seg fullt og helt om å spille den fordomsfulle politimannen Sid Wisløff. Regien blir overlatt til Vegar Hoel som blant annet har spilt i filmene «Død Snø» og «Monstertorsdag».

-Det krever mye arbeid å sette seg inn i Sid Wisløffs psyke, dessuten vil jeg gjerne ha tid til å sole meg litt. Da passer det godt at Vegar gjør regien, sier Wirkola i pressmeldingen. Enda drøyere Og Hoel forteller i pressemeldingen at han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer