Ny runde med spill-TV

Spillmagasinet med første sending etter påske. Nettmøte!

(Dagbladet.no): Etter et lite opphold i fjor, er tv-programmet Spillmagasinet snart tilbake på tv-rutene.

Allerede 18. april starter det dataspill-dedikerte programmet opp sendingene igjen, denne gang på TV 2 Zebra.

- Mer fokus på spill

Frode Haugen, som også anmelder spill her i Dagbladet, er tilbake som programleder. I motsetning til tidligere sesonger vil han denne gang være alene i studio, og fokuset vil ligge mer på spillene enn programlederne.

- Vi kommer til å gjøre ting ganske annerledes enn i de to forrige sesongene på TV 2. Vi satser mer på spillere, både hardcore og casual, og mindre på familie. Dessuten blir det mindre av mitt tryne på skjermen og mer spillbilder, sier Frode Haugen til Spillmagasinet.no.

- Jeg gleder meg til å kunne være slem og kjip mot dårlige spill, samt til å se på spill med nye og humuristiske øyne og peke på ting som ofte blir oversett, sier Haugen til Dagbladet.no.

Delta på nettmøte!

Sendingene vil gå hver tirsdag klokka halv ti på kvelden, med reprise hver fredag klokka 21.45. I programmene vil du kunne se anmeldelser av spill (uten terning denne gang), delta i konkurranser i samarbeid med spillbutikken Spiderman.

PROGRAMLEDER: Frode Haugen leder tv-programmet Spillmagasinet, som starter sendingene den 18. april. Send inn spørsmål til nettmøtet med ham! Foto: TV 2
PROGRAMLEDER: Frode Haugen leder tv-programmet Spillmagasinet, som starter sendingene den 18. april. Send inn spørsmål til nettmøtet med ham! Foto: TV 2 Vis mer

Frode Haugen er nå i full gang med opptak til den nye sesongen med Spillmagasinet, men tar seg i morgen en pause for å svare på dine spørsmål i et nettmøte.

Har du spørsmål, gode forslag, ros eller ris? Send inn dine spørsmål til nettmøtet med Frode Haugen klokka 17 i morgen!