Ny serie for «Top Gear»-fansen

- Jeg gleder meg til å vise fansen hvordan «Top Gear» blir laget og hva som skjer bak scenen.

FARTSENTUSIAST:  Skuespiller Matt LeBlanc er en av programlederne i den kommende sesongen av «Top Gear». Nå lanseres en søsterserie. Foto: WENN / Scanpix
FARTSENTUSIAST: Skuespiller Matt LeBlanc er en av programlederne i den kommende sesongen av «Top Gear». Nå lanseres en søsterserie. Foto: WENN / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter en turbulent tid med oppsigelser og nye programledere, er «Top Gear» tilbake på skjermen i mai. Samtidig lanserer BBC en søsterserie til det populære bilprogrammet.

Bak kamera Serien får navnet «Extra Gear» og skal gi seerne et innblikk i hva som foregår bak kameraene.

Den nye serien vil være tilgjengelig BBC Three, BBC Worldwide og på BBC Brit i Norge. Det er Rory Reid som skal være programleder.

- Jeg gleder meg til å vise fansen hvordan «Top Gear» blir laget og hva som skjer på bakrommet. Også skal vi vise dem en annen side av noen av de kuleste bilene på planeten, sier Reid til BBC.  

I februar ble det klart at det er «Friends»-stjernen Matt LeBlanc som skal ta over som programleder, etter at Jeremy Clarkson fikk sparken i fjor.

- En drømmejobb Skuespilleren skal jobbe tett med den britiske tv- og radiopersonligheten Chris Evans, som er den nye lederen av programmet, samt den legendariske spesialsjåføren The Stig.

De første bildene fra den nye sesongen av «Top Gear» viser bilder fra blant annet USA, Dubai, Frankrike, Marokko og påkostede stunts i eksklusive biler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer