Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny serie for «Top Gear»-fansen

- Jeg gleder meg til å vise fansen hvordan «Top Gear» blir laget og hva som skjer bak scenen.

 FARTSENTUSIAST:  Skuespiller Matt LeBlanc er en av programlederne i den kommende sesongen av «Top Gear». Nå lanseres en søsterserie. Foto: WENN / Scanpix
FARTSENTUSIAST: Skuespiller Matt LeBlanc er en av programlederne i den kommende sesongen av «Top Gear». Nå lanseres en søsterserie. Foto: WENN / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter en turbulent tid med oppsigelser og nye programledere, er «Top Gear» tilbake på skjermen i mai. Samtidig lanserer BBC en søsterserie til det populære bilprogrammet.

Bak kamera Serien får navnet «Extra Gear» og skal gi seerne et innblikk i hva som foregår bak kameraene.

Den nye serien vil være tilgjengelig BBC Three, BBC Worldwide og på BBC Brit i Norge. Det er Rory Reid som skal være programleder.

- Jeg gleder meg til å vise fansen hvordan «Top Gear» blir laget og hva som skjer på bakrommet. Også skal vi vise dem en annen side av noen av de kuleste bilene på planeten, sier Reid til BBC.  

I februar ble det klart at det er «Friends»-stjernen Matt LeBlanc som skal ta over som programleder, etter at Jeremy Clarkson fikk sparken i fjor.

- En drømmejobb Skuespilleren skal jobbe tett med den britiske tv- og radiopersonligheten Chris Evans, som er den nye lederen av programmet, samt den legendariske spesialsjåføren The Stig.

De første bildene fra den nye sesongen av «Top Gear» viser bilder fra blant annet USA, Dubai, Frankrike, Marokko og påkostede stunts i eksklusive biler.

 NY SERIE:  Rory Reid skal lede «Extra Gear». Foto: Peter Jolly/REX/
NY SERIE: Rory Reid skal lede «Extra Gear». Foto: Peter Jolly/REX/ Vis mer

Evans har stor tro på at seerne kommer til å like det de ser når programmet har premiere i mai.

- Jeg er veldig glad for at Matt blir med. Dette er en drømmejobb og vi skal diskutere noen episke ideer sammen. Vi gleder oss til å dele det vi har jobbet med, sier Evans i en pressemelding.

Hele Norges coronakart