Ny sesong av «Brille» på NRK

Til høsten blir det mer faktahumor fra Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

MER «BRILLE»:  NRK har bestemt seg for å sende nok en sesong av Bård Tufte Johansens og Harald Eias humorprogram «Brille» til høsten. - Vi er veldig glade for det, sier Eia til Dagbladet.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MER «BRILLE»: NRK har bestemt seg for å sende nok en sesong av Bård Tufte Johansens og Harald Eias humorprogram «Brille» til høsten. - Vi er veldig glade for det, sier Eia til Dagbladet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi har planlagt en ny sesong av «Brille». Vi føler at dette programmet har vært en fin tilvekst til NRK1 og er veldig fornøyde med serien. Mottakelsen har også vært god fra publikum, sier eksternsjef i NRK, Petter Wallace til Dagbladet.

Den 16. januar i år hadde Harald Eia og Bård Tufte Johansens nye humorprogram «Brille» premiere. Med over 800 000 seere på premieren, fikk programmet en pangstart.

- Vi hadde opsjon på en sesong til, og for å  holde kontinuiteten oppe, sender vi den allerede til høsten, sier Wallace.

Små forandringer Programmet har hatt 670 000 seere i gjennomsnitt. Også i framtida skal Eia være programleder, mens Tufte Johansen fortsetter som fast del av komikerpanelet.

Programmet fleiper med fakta, og fikk navn etter Eias noe pertentlige side - han fortalte i vinter at han mister evnen til å le når noen sier en faktafeil, og kalles «Herr Brille» av venner.

- Vi har forandret litt underveis, som at vi har fjernet minuspoengene og at jeg er blitt mindre streng. Når vi føler at vi vet litt mer hva vi driver med, kan vi eksperimentere mer, sier Eia, som ennå ikke har bestemt hvilke endringer som blir gjort til sesong to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer