NY SESONG Det skal spilles inn en ny sesong av kjendisreality-progammet Mesternes mester, og Dag Erik Pedersen blir programleder for tredje sesong. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NY SESONG Det skal spilles inn en ny sesong av kjendisreality-progammet Mesternes mester, og Dag Erik Pedersen blir programleder for tredje sesong. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Ny sesong av «Mesternes Mester»

Gode seertall er årsaken.

|||(Dagbladet): Nå er det klart at en ny runde med kjendisreality-programmet «Mesternes mester» skal spilles inn i løpet av sensommeren, eller begynnelsen av høsten, for NRK.

- «Mesternes mester» er et sterkt og solid konsept, som favner bredt. Det er et godt familiekonsept, som har gitt gode seertall, sier Sidsel Linden, presseansvarlig for Mesternes mester i NRK.

Andre sesong hadde et gjennomsnittlig seertall på 920 000.

Det er tredje sesong mestere fra ulike idretter skal kjempe mot hverandre, for å konkurrere om å bli den beste av de aller beste. Hvor episodene skal spilles inn, er ikke avklart, men Linden forteller at det blir i et Middelhavsland de 11 deltakere skal kjempe mot hverandre.

Rubicon skal produsere serien, og har allerede begynt å sondere terenget etter nye deltakere.

Dag Erik Pedersen blir programleder for tredje gang.

På lørdag ble det klart at eks-snowborder Daniel Franck stakk av med tittelen «Mesternes mester», foran Trine Hattestad og Andrine Flemmen. Tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen vant første sesong.