POPULÆR: «Big Little Lies» ble en snakkis etter at serien hadde premiere på HBO i februar i fjor. Dette er første bilde fra sesong to, som slippes i 2019. Her Meryl Streep og Nicole Kidman som Mary Louise og Celeste Wright. Foto: HBO
POPULÆR: «Big Little Lies» ble en snakkis etter at serien hadde premiere på HBO i februar i fjor. Dette er første bilde fra sesong to, som slippes i 2019. Her Meryl Streep og Nicole Kidman som Mary Louise og Celeste Wright. Foto: HBOVis mer

«Big Little Lies»

- Ny sesong er usannsynlig

Nicole Kidman tviler på framtida til «Big Little Lies».

Sesong to av HBO-suksessen «Big Little Lies» er ikke engang ferdiginnspilt før spekulasjonene om neste runde er i gang. Skuespiller Nicole Kidman tviler på at det blir en tredje sesong, til det er logistikkarbeidet for utfordrende.

- Det vil bli vanskelig å få hele gjengen samlet, men vi ville elsket det, sier hun i et større intervju med Variety.

Sesong 1 av «Big Little Lies» tar blant annet for seg fysisk og psykisk mishandling og seksuell vold. Innenfor husets fire vegger terroriserer Perry Wright (Alexander Skarsgård) kona Celeste (Nicole Kidman), men utad framstår de rike, vellykket og forelsket.

MISHANDLES: Nicole Kidman spiller rollen som Celeste, som lever et tilsynelatende perfekt familieliv sammen med mannen Perry (Alexander Skarsgård). VIDEO: HBO Nordic Vis mer Vis mer

Serien har høstet mye skryt og er belønnet med flere Golden Globe- og Emmy-priser. En av Hollywoods største profiler, Meryl Streep, viste seg å være en storfan. Etter at første sesong var ferdigsendt og prisene plassert på peishyllene, sendte Streep en e-post til hovedrolleinnehavere og produsenter Reese Witherspoon og Nicole Kidman.

- Hun hadde ikke engang lest manus og skrev «nå må jeg nesten bli med dere», forteller Kidman.

Sesong to av «Big Little Lies» er nå i produksjon, og Streep har rollen som Celeste (Kidman) sin svigermor, Mary Louise Wright.

- Jeg var livredd. Du står overfor «Den store». Jeg blir nervøs uansett, men med henne ønsker jeg virkelig at hun ikke tenker «for en amatør», sier Kidman.

Mishandlingsscenene i serien var svært tøffe å spille inn. Kidman har tidligere fortalt til Vogue at hun satt i badekaret og gråt etter innspilling, og at ektemannen hennes, Keith Urban, ble knust av å se alle blåmerkene hun kom hjem med.

Dagbladets anmelder, Marie Kleve, trillet terningkast fire til «Big Little Lies», og skrøt særlig av samtalene i terapirommet, som hun mener «forsvarer hele serien»:

«De viser sitrende godt hva som kan få noen til å bli i et destruktivt forhold, lenge etter at all sunn fornuft burde skreket «løp, for helvete!». Kidman gjør glansbildekona si til en troverdig karakter, og veier opp for Skarsgårds mer forutsigbare spill. Det er ikke bare hans skyld, alle mennene i serien er anonyme pappfigurer. Foruten konebankeren, har vi mannemannen, tøffelhelten, fristeren, og det er egentlig det. »

Sesong to har premiere en gang i løpet av 2019.