Fryktet seriekrigen

Ny sesong med «Aber Bergen»: - Frykten for å dø er det som skal skape action

Serien skal filmes på nyåret.

NY SESONG: Ellen Dorrit Petersen og Odd-Magnus Williamson har hovedrollene som Elea Bergen Wessel og Erik Aber i TV3-serien Aber Bergen» Foto: Rune Bendiksen / TV3 / NTB scanpix
NY SESONG: Ellen Dorrit Petersen og Odd-Magnus Williamson har hovedrollene som Elea Bergen Wessel og Erik Aber i TV3-serien Aber Bergen» Foto: Rune Bendiksen / TV3 / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er et ord som vår generasjon bruker altfor lite. Gildt. Det synes jeg passer bra her og det skal bare brukes når det handler om nye sesonger, forteller Odd-Magnus Williamson om det endelig å kunne bekrefte en ny sesong til advokatdramaet «Aber Bergen».

Onsdag satt Williamson sammen med Line Verndal, regissør Ole Endresen og programdirektør i MTG TV, Andreas Bakke Hjertø, i MTGs kontorer for å høre at det faktisk blir en ny sesong.

- Vi har akkurat fått nyheten, så det er mye glede i rommet akkurat nå, men så er det også gøy at det er blitt så mange fans, og at det er så mange som etterlyser sesong to, sier Williamson.

Frykten for å dø

- Frykten for å dø er det som skal skape action og drama i den neste sesongen, sier han.

Williamson har selv vært med og skrevet deler av første sesong. Han håper han får sjansen til å skrive litt under neste sesong, men mener det er såpass flinke folk bak skjermen at de får det til på egenhånd.

- Det er en voldsom produksjon hvor alle er med å forme serien, karakterene og alt, så sånn sett er alle med på å skrive, sier Williamson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer