NY SESONG: Den populære dramaserien Homeland skal produseres i nok en sesong. Her er skuespiller Claire Danes i rollen som CIA-agenten Carrie Mathison sammen med skuespiller Mandy Patinkin i rollen som CIA-toppen Saul Berenson. Denne scenen er i Homelands sesong to, og er ment å illustrere Beirut, men er spilt inn i Tel Aviv. Foto: AP Photo/Showtime, Ronen Akerman/NTB Scanpix
NY SESONG: Den populære dramaserien Homeland skal produseres i nok en sesong. Her er skuespiller Claire Danes i rollen som CIA-agenten Carrie Mathison sammen med skuespiller Mandy Patinkin i rollen som CIA-toppen Saul Berenson. Denne scenen er i Homelands sesong to, og er ment å illustrere Beirut, men er spilt inn i Tel Aviv. Foto: AP Photo/Showtime, Ronen Akerman/NTB ScanpixVis mer

Ny sesong med Homeland

Solide seertall for den prisbelønte serien.

Den populære dramaserien Homeland skal produseres i nok en sesong. Beslutningen om en sesong fire kommer etter gode seertall i USA.

Seertallene i sesong tre som nå vises, har hittil steget med over 25 prosent sammenlignet med forrige sesong, opplyser Showtime.

Gjennomsnittlig 6,5 millioner seere så de tre første episodene av sesong tre, mens tallet var 5,1 millioner for de tre første av forrige sesong.

Første sesong av Homeland vant Emmy-pris for beste dramaserie.

Men sesong to klarte ikke gjenta bragden, og måtte i september se seg slått av Breaking Bad.

(NTB)