Ny sexfilm med Pamela

Sexvideoen med Tommy Lee og Pamela Anderson finnes på hele nettet. Nå kommer Tommys versjon.

I Tommy Lees nye rockevideo ligger han naken på en seng og ser på sexvideoen av Pamela og seg sjøl.

- Dette er min måte å vise hele verden hva jeg synes om dem som stjal videokassetten i huset vårt, sier Tommy til Expressen.

- Begynnelsen av låta går ut på at noen mennesker tjener store penger på Pamela og meg og noe som var svært privat, sier han.

Paret filmet seg sjøl mens de hadde sex om bord på en båt. De hadde en kopi av filmen hjemme. Den ble stjålet av bygningsarbeidere som jobbet inne i huset deres.

Filmen er massekopiert, og finnes på flere tusen sexsider på nettet. Nå vil Tommy Lee avdramatisere hendelsen. I «Get naked», den første musikkvideoen fra hans nye band Methods of Mayhem, ligger han naken på en seng og ser på sexfilmen. Alle skuespillerne i musikkvideoen, unntatt Fred Durst (Limp Bizkit) er nakne, skriver Expressen.

- Det er egentlig ikke så rart. Vi ser stort sett like ut, og gjør de samme tingene når vi er nakne. Jeg prøver å ta lett på dette, sjøl om det er vanskelig.

Rettssaken mot personene som stjal sexfilmen pågår fremdeles.

- Men videoen er ute på markedet, og folk har fortsatt tilgang på den. Det er ingenting jeg kan gjøre med at mennesker over hele verden ser Pamela og meg ha sex. Jeg kan ikke endre det uansett hvor mye jeg ønsker det. Det eneste Pamela og jeg kan gjøre er å ikke ta det så alvorlig. Ellers tror jeg ikke vi hadde kommet oss gjennom dette.

Her er Pamelas hjemmeside

MER SEX: Tommy Lee skal vise sexfilmen med Pamela og seg sjøl.