Ny sjef for Rockheim

Den nye direktøren lot seg inspirere av Facebook.

OVERRASKET: Petter Myhr, som har lang erfaring som programsjef i NRK Trøndelag, har fått jobben som den nye direktøren av Rockheim. Bildet er fra da han ga ut bok om Bob Dylan. Foto: Tom E. Østhuus
OVERRASKET: Petter Myhr, som har lang erfaring som programsjef i NRK Trøndelag, har fått jobben som den nye direktøren av Rockheim. Bildet er fra da han ga ut bok om Bob Dylan. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. januar starter Petter Myhr i jobben som direktør for Rockheim, det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock.

Myhr, som kommer fra jobben som programsjef i NRK Trøndelag, har blant annet skrevet ei bok om Bob Dylan. - Jeg følger Rockheim på Facebook, fordi jeg har vært spent på prosjektet — på hva det skulle bli, og begeistra for hva det nå har blitt. Så la jeg merke til at Rockheim var på jakt etter direktør, sier Myhr i følge Rockheims hjemmesider.

- Planen gikk i vasken Og Myhr så raskt at han var godt egnet til direktørstillingen.

- Jeg leste nysgjerrig utlysninga, og tenkte "det passer" for punkt etter punkt nedover teksten. Så ble jeg overraska: Det kribla i magen. Da bestemte jeg meg for at om jeg får til å skrive en søknad jeg synes er bra, så søker jeg, sier Myhr.

Søknaden kom overraskende, selv for hovedpersonen selv.

- Jeg hadde alltid tenkt at jeg kom til å bli hele yrkeslivet mitt i NRK. Jeg har vært der i 23 år nå, det er en svær organisasjon der man har alle muligheter til å utvikle seg, sier Petter Myhr — før han forteller hva som gjorde at den planen gikk i vasken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer