Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Spice Girls»-gjenforening:

Ny «Spice Girls»-låt lekket - Fansen raser

Fansen tar ikke godt imot den lekkede nye «Spice Girls»-låta. 

NY LÅT: I sommer lanserte Melanie Brown, kjent som «Mel B» eller «Scary Spice», Geri Horner, kjent som «Ginger spice» og Emma Bunton, kjent som «Baby Spice», prosjektet GEM, som skulle være en slags gjenforening av supergruppa. Nå har en ny låt lekket på nett. FOTO: sipausa / NTB Scanpix
NY LÅT: I sommer lanserte Melanie Brown, kjent som «Mel B» eller «Scary Spice», Geri Horner, kjent som «Ginger spice» og Emma Bunton, kjent som «Baby Spice», prosjektet GEM, som skulle være en slags gjenforening av supergruppa. Nå har en ny låt lekket på nett. FOTO: sipausa / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I juli annonserte de tidligere Spice Girls- medlemmene Melanie «Mel B» Brown, Geri «Ginger Spice» Horner (tidl. Halliwell, journ. anm.) og Emma «Baby Spice» Bunton, at «Spice Girls» ville gjenforenes i forbindelse med 20-årsjubileet til hiten «Wannabe». De har deretter blitt omtalt som GEM, formet av initialene fra navnene deres.

Siden det har det vært stille om gjenforeningen, og senest søndag uttalte Mel B til News.com Australia, at hun var lei av å snakke om det.

- Jeg skulle ønske det var noe å si. Jeg er drittlei av å snakke om det, for før det er spikret og alle får rumpa si i gir, er det ingenting å si, sa Brown.

Nå har derimot den nye låten deres lekket på nett. Det har ført til opprørt stemning blant fansen, skriver britiske The Mirror. På Twitter hagler meldingene fra skuffede fans.

- Som om et barn har skrevet den

«Jeg vil være en støttende fan. Men jeg KAN IKKE komme over denne nye Spice Girls/GEM-sangen», skriver en.

«Jeg elsker Spice Girls, men jeg elsker ikke dette. Det høres ut som en barn har skrevet teksten, skriver en annen. Mens en tredje fortsetter med melding om at «Den nye Spice Girls Gem-låta er forferdelig, den høres ut som et Melodi Grand Prix-bidrag».

De tre bandmedlemmene har derimot sagt at låten som nå er ute på nettet er uferdig.

- Dette er ikke en singel. Vi har det bare gøy i studio og er kreative. Dette er kun en demo som på en eller annen måte kom ut, sier de til The Mirror.

Uten «Posh» og «Sporty Spice»

Det ble tidlig klart at Victoria «Posh Spice» Beckham og Melanie «Mel C» Chisholm ikke ville være en del av gjenforeningen.

I et essay i LOVE Magazine utdyper Melanie Chisholm, kjent som «Mel C», hvorfor hun ikke vil være en del av gjenforeninga.

- For å være ærlig, etter å ha møtt jentene ansikt til ansikt flere ganger tidligere i år, tok jeg den vanskelige avgjørelsen å ikke være del av den foreslåtte gjenforeninga med Emma, Geri og Melanie, skrev hun. Victoria hadde allerede takket nei, på grunn av hva motemerket og hennes ganske store familie krever av henne.

Chisholm skriver avslutningsvis at det vanskeligste ved å si nei var at hun følte at hun skuffet både fansen og sine tidligere bandkolleger.

- Dessverre var det noe som ikke føltes helt rett, og jeg måtte følge magefølelsen, forklarer hun i LOVE Magazine.

Musikalsk sett er det kanskje ikke det største tapet at Victoria Beckham ikke stiller opp på gjenforeninga. Moteskaperen har tidligere avslørt at mikrofonen hennes pleide å være avslått under konserter...

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!