«Spice Girls»-gjenforening:

Ny «Spice Girls»-låt lekket - Fansen raser

Fansen tar ikke godt imot den lekkede nye «Spice Girls»-låta. 

NY LÅT: I sommer lanserte Melanie Brown, kjent som «Mel B» eller «Scary Spice», Geri Horner, kjent som «Ginger spice» og Emma Bunton, kjent som «Baby Spice», prosjektet GEM, som skulle være en slags gjenforening av supergruppa. Nå har en ny låt lekket på nett. FOTO: sipausa / NTB Scanpix
NY LÅT: I sommer lanserte Melanie Brown, kjent som «Mel B» eller «Scary Spice», Geri Horner, kjent som «Ginger spice» og Emma Bunton, kjent som «Baby Spice», prosjektet GEM, som skulle være en slags gjenforening av supergruppa. Nå har en ny låt lekket på nett. FOTO: sipausa / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juli annonserte de tidligere Spice Girls- medlemmene Melanie «Mel B» Brown, Geri «Ginger Spice» Horner (tidl. Halliwell, journ. anm.) og Emma «Baby Spice» Bunton, at «Spice Girls» ville gjenforenes i forbindelse med 20-årsjubileet til hiten «Wannabe». De har deretter blitt omtalt som GEM, formet av initialene fra navnene deres.

Siden det har det vært stille om gjenforeningen, og senest søndag uttalte Mel B til News.com Australia, at hun var lei av å snakke om det.

- Jeg skulle ønske det var noe å si. Jeg er drittlei av å snakke om det, for før det er spikret og alle får rumpa si i gir, er det ingenting å si, sa Brown.

Nå har derimot den nye låten deres lekket på nett. Det har ført til opprørt stemning blant fansen, skriver britiske The Mirror. På Twitter hagler meldingene fra skuffede fans.

- Som om et barn har skrevet den

«Jeg vil være en støttende fan. Men jeg KAN IKKE komme over denne nye Spice Girls/GEM-sangen», skriver en.

«Jeg elsker Spice Girls, men jeg elsker ikke dette. Det høres ut som en barn har skrevet teksten, skriver en annen. Mens en tredje fortsetter med melding om at «Den nye Spice Girls Gem-låta er forferdelig, den høres ut som et Melodi Grand Prix-bidrag».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer