Ny spillmobil fra Nokia

Kanskje selger den nye N-Gage bedre enn den forrige?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spillmobilen N-Gage har ikke solgt som forventet. Til tross for at selskapet har brukt flere hundre millioner på markedsføring og lansering av telefonen. Nå lanserer Nokia en oppfølger der flere av feilene fra den forrige modellen er rettet.

N-Gage QD har et forbedret design. Den er lettere å spille med, har fått bedre skjermbelysning, mer avanserte telefonfunksjoner og lengre batteritid. I tillegg har de fikset et av de største problemene med den forrige. Nemlig at du måtte ta ut batteriet for å skifte minnekort i mobilen. Det var temmelig klønete siden hele konseptet med mobilen er at du skal kjøpe en rekke spill på slike kort og bytte mellom dem.

I tillegg har de flyttet mikrofonen, slik at du ikke trenger å se så utrolig teit ut når du bruker den som telefon. Tidligere satt nemlig høyttaleren og mikrofonen på siden av apparatet. Du måtte dermed holde det sidelengs mot hodet. Det er fikset nå.

Alle spill som er tilgjengelig til den forrige modellen virker på den nye og motsatt. Det ser ikke ut til at telefonen har fått innebygget kamera.

<B>NY DESIGN:</B> Slik blir nye Nokia N-Gage.
<B>MINNEKORT:</B> Endelig kan du bytte minnekort uten å ta ut batteriet.
<B>SLANK:</B> Mobilen er slank sett fra siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer