Ny Star Trek-film

Nok en gang skal verdensrommet utforskes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den ellevte filmen med Star Trek i tittelen er på vei, i hvert fall hvis produsent Rick Berman får det som han vil.

- Vi er i en tidlig fase av det som kan bli den neste Star Trek-filmen. Jeg vil produsere den med to andre, sier Berman til Dreamwatch ifølge filmnettstedet Imdb.com.

I begynnelsen

En ny film er faktisk en liten overraskelse. Den siste filmen «Star Trek: Nemesis» var ingen kommersiell suksess og tv-serien «Enterprise» har heller ikke tatt av. Det har fått mange til å tippe Star Treks død.

Bermans svar på kritikken er ifølge IMDB.com lite kjent, men den nye filmen skal være lagt til tida før Kaptein Kirk, Janeway og Picard.

Det kan bety en filmatisering med basis i tv-serien «Enterprise» som tar for seg den første perioden med utforsking av rommet.

Star Trek i generasjoner

Star Trek er en av tidenes mest kjente og evigvarende tv-konsept. Siden starten på midten av 60-tallet har millioner fulgt Føderasjonen utforsking av rommet og dermed boldly go where no man has gone before.

Gjennom åra har Star Trek blitt til flere ulike serier og filmer. Her i Norge kan vi følge Kaptein Janeway og hennes mannskap på USS Voyager på TV2.

<B>NEMESIS</B> Den siste filmen «Star Trek: Nemesis» var ingen kommersiell suksess.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer