Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny «Star Wars»-film klar for kino

Lager kinoversjon av den animerte tv-serien.

(Dagbladet.no): «Star Wars: The Clone Wars» har premiere i USA 15. august, og etterfølges av en tv-serie senere på høsten, står det å lese i en pressemelding på Lucasfilms.com.


Når filmen slippes internasjonalt er foreløpig ikke offisielt.

- Flere historier å fortelle

Filmen og tv-serien tar for seg hva som skjedde i tida mellom filmene «Star Wars: Klonene angriper» og «Star Wars: Sithene tar hevn», og serien er en utvidelse av 25 tre-minutters episoder som ble vist mellom 2003 og 2005.

- Jeg mente det var flere historier å fortelle. Og jeg ville gjerne begynne å vise noen av dem ved hjelp av animasjon, sier Lucas i pressemeldingen.

«Clone Wars» forteller ifølge LA Times krigshistorien til Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi, og vi møter også kjente figurer som Padme Amidala, Mace Windu og Count Dooku.

30 episoder

«Star Wars: The Clone Wars» er produsert av LucasFilms,  Warner Bros og Turner Broadcasting.

Serien og filmen lages i 3D, og Lucas sier i pressemeldingen at han ønsker å tøye grensene for hva som er mulig med animasjon.

PRESSEMELDING: George Lucas offentliggjorde i dag at de vil slippe en animert kinofilm i forkant av tv-serien «Star Wars: Clone Wars». Faksimile: LUCASFILMS.COM
PRESSEMELDING: George Lucas offentliggjorde i dag at de vil slippe en animert kinofilm i forkant av tv-serien «Star Wars: Clone Wars». Faksimile: LUCASFILMS.COM Vis mer

Hver episode er på 22 minutter (altså et halvtimes program med reklame), og det skal bli en ny historie hver uke.

Det er allerede laget 30 episoder og LucasFilms opplyser at det er planer om flere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media