Ny supergruppe på Egertorget

Cream of the Crop høres kanskje ikke så kjent ut, men ser du nøyere etter, vil du oppdage et a-lag av musikere. Og de rocket Egertorget i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cream of the Crop oppsto i forbindelse med at bandet mitt Home Groan skulle gi ut ei samleplate i august. Da ønsket mange av de musikerne jeg har samarbeidet med opp gjennom åra å lage en hyllest, og så spilte vi sammen på Øya-festivalen. Det var så vellykket at vi har holdt liv i prosjektet, til tross for at det kan være vanskelig fordi alle spiller i andre band og bor forskjellige steder, sier Martin Hagfors.

Med seg på scenen i går hadde han Lars Håvard Haugen (Hellbillies), Håkon Gebhardt (Motorpsycho), Martin Horntveth (Jaga Jazzist) og Askil Holm, Morten Strøm og Daniel Hovik fra Askil Holm band.

- Dette er en veldig annerledes jobb for oss og det låt veldig fint. Alt er skåret helt inn til beinet lydmessig, og det fungerer bra, sa Hagfors.

I kveld spiller Cream of the Crop på Hamar og i morgen i Trondheim.

- Det er ikke lenge siden vi hadde noen spillejobber rundt omkring, men folk vil gjerne ha oss tilbake. Og da forsøker vi å samle oss og komme, for dette er veldig moro for oss også, sa Hagfors.

STJERNELAG: Cream of the Crop stilte mannsterke på Egertorget i går. Fra venstre: Askil Holm, Martin Hagfors, Morten Strøm, Lars Håvard Haugen og Håkon Gebhardt. Bak trommene satt Martin Horntveth, mens Daniel Hovik hadde kontroll på tangentene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer