Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny svenske for Madonna

Enda en «söta bror» gjør det med Madonna. Denne gangen den svenske artisten Stakka Bo, alias Johan Renck, som skal regissere Madonna-video.

Ikke lenge etter suksessen med videoen til «Ray of Light», laget av svenske Jonas Åkerlund, har Madonna huket tak i nok en svenske. Svenske ZTV kunne i går avsløre at den svenske artisten Stakka Bo, alias Johan Renck, skal regissere Madonna-video denne gangen.

Det er låta «Nothing really matters» som skal billedlegges.

- Det føles fantastisk, sier Stakka Bo til Aftonbladet.

Stakka Bo hadde også en finger med i spillet da «Ray of Light» ble laget. Faktisk hadde han begge hender med på videoen. Hverken mer eller mindre.

Superhemmelig

Men det var ikke det håndverket som skaffet ham jobben. Madonna så en video Stakka Bo hadde regissert da hun besøkte Sverige for en knapp måned siden. Hun likte det hun så, og Stakka Bo ble bedt om å sende henne idéene sine.

- Det var Jonas (Åkerlund) som viste litt av det jeg har gjort. Etter en stund kom det en fax fra manageren hennes. Han lurte på om jeg hadde noen forslag til en video, sier Stakka Bo.

Regissøren nekter å snakke om hvordan videoen blir seende ut.

- Jeg kan ikke snakke om det ennå, sier han til Aftonbladet, som også får vite at Madonna har gitt «jævli strenge ordre om det».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media