Ny trailer for «The Bourne Legacy»

Kan Jeremy Renner matche Matt Damon?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre filmer med Matt Damon i hovedrollen ruller Jason Bourne-franchisen videre - nå uten Jason Bourne selv, men med Jeremy Renner som et annet offer for det samme CIA-programmet som påførte Bourne hukommelsestap.

Nå kan du se den siste traileren for «The Bourne Legacy», som har premiere i september.

Den byr blant annet på actionfilmobligatorisk hopping mellom hustak, en heftig getaway-sekvens med Rachel Weisz bakpå motorsykkelen og Edward Norton som filmens slemming.

Bourne-filmene er basert på universet fra spenningsforfatteren Robert Ludlums bokserie, og har seilet opp som en hovedutfordrer til veteranen James Bond i spionfilmsegmentet.

De første filmene kom i 2002, 2004 og 2007 og skal ha spilt inn småpene 975 millioner dollar. Hvilket kanskje forklarer hvorfor filmselskapet Universal har vært veldig nøye med å forklare at «The Bourne Legacy» er en fortsettelse av trilogien - tross fraværet av hovedrolleinnehaveren folk kjenner.

Den nye filmen er heller ikke basert på verken Ludlums bøker eller noen av de andre romanene som er satt i Bourne-universet (selv om den deler tittel med en av dem). Istedet dreier det seg om en original historie skrevet av regissør Tony Gilroy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.