«The Lion King»:

Ny trailer fullspekket med ikoniske scener

Den nostalgiske filmen har premiere 19. juli.

IKONISKE SCENER: I denne offisielle traileren av «The Lion King» får vi et gjensyn med de gamle, klassiske «Lion King»-scenene. «The Lion King» har premiere 19. juli 2019. Video: Walt Disney Studios Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For mange har «Løvenes Konge» blitt en ikonisk film, som flere har fått et nært forhold til. Det var i 1994 den originale «Løvenes Konge»-filmen fra Disney kom ut, og til sommeren har en såkalt «live action»-versjon av filmen premiere.

I helga slapp Walt Disney Studios en ny trailer til den nostalgiske filmen, og den er fullspekket med scener mange husker, akkurat som originalen.

Man får også se mer av Simba i denne traileren, som er en kortere versjon en den forrige.

Selv om det kanskje ikke er så mye nytt siden forrige trailer, får man imidlertid se Simbas ikoniske nys i denne versjonen. Til stor glede for fansen.

I tillegg har også Disney og regissør Jon Favreau sluppet den første plakaten til filmen som har premiere 19. juli i år.

Da med det ikoniske bildet av far og sønn, Mufasa og Simba.

Stjernespekket

Med seg på laget har Disney fått en rekke store stjerner til filmen.

Popdronninga Beyoncé Knowles-Carter har stemmen til den voksne Nala, Simbas barndomsvenn som etter hvert blir dronning. Shahadi Wright Joseph skal ha stemmen til unge Nala.

Donald Glover, også kjent som Childish Gambino, gir liv til Simbas stemme.

James Earl Jones spiller Mufasa og Chiwetel Ejiofor spiller Scar. Den komiske duoen Timon og Pumbaa skal Billy Eichner og Seth Rogen spille.

I tillegg er Elton John, som vant en Oscar for sitt musikalske arbeid med den første «Lion King»-filmen nok en gang hyret inn på laget.

Men Elton John er ikke alene. Denne gangen skal han samarbeide med Beyoncé om å lage ny filmmusikk, som sammen med de gamle klassikerne skal være med på å fortelle historien om Løvenes konge, skrev NME i fjor.

- Jeg kan ikke vente

Og det er ingen tvil om at fansen er gira på den nye «Løvenes Konge»-filmen. På Twitter roses klippene, som til nå er vist, opp i skyene.

- Folkens, hjertet mitt er så fullt. Jeg måtte bare gjøre dette. Jeg er så klar for «Løvenes Konge», skriver @panslostandroid.

- Denne er like nydelig som den originale «Løvenes Konge»-plakaten. Jeg kan ikke vente på denne filmen. Bare 144 dager igjen, skriver @lion_king_fann.

- Jeg klarer ikke vente på den nye «Løvenes Konge»-filmen, skriver @BaarstoolRia.

Ikke første film

Det er imidlertid ikke første film fra Disney-universet de velger å lage som «live action».

I 2017 var det «Jungelboken», nå er det «The Lion King» som står for tur. Det er også planlagt helt nye versjoner av både «Aladdin» og «Dumbo», som allerede har fått trailere.

SPILLEFILM: Nå blir Disney-klassikeren Aladdin spillefilm. Mena Massoud spiller hovedrollen. Video: Walt Disney Studios Vis mer

Hovedrollen i «Aladdin» besettes av kanadiske Mena Massoud, en relativt ukjent skuespiller med egyptiske aner. Rollen som Jasmine tilfaller Naomi Nassi, som også skal spille i 2019-versjonen av «Charlie's Angels».

En massiv utfordring venter Will Smith, som skal følge etter Robin Williams' prestasjoner som ånden i lampa, Genie. Det gjenstår å se om Smiths versjon av «Prince Ali» kan konkurrere med Williams'.

Besetningen skal også fremføre klassikere som «Arabian Nights» og «A Whole New World» i kinosalen igjen. Men soundtracket som vant to Oscar, kommer ikke nødvendigvis til å høres likt ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer