Ny trailer til sesong 2 av «The Crown» er klar: - Lover mye, både av action og intriger

Premiere om en måned.

NY sesong: «The Crown» sesong 2 kommer 8. desember. Video: NetflixVis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da første sesong av «The Crown» kom, rullet Dagbladets anmelder en femmer og kalte den «Game of Thrones» med tweed og Rolls- Royce.

I første sesong fulgte vi dronning Elizabeth II (spilt av Claire Foy) fra før var tiltenkt regent-rollen, til hun ble dronning, og fikk se hvordan hun etter hvert vokste inn i rollen, i spennet mellom plikt og egne ønsker.

Det vanskelige ekteskapet

I første sesong var det tydelig at prins Philip (spilt av Matt Smith) mislikte rollen som annenfiolin. Sesong 2 kommer til å handle mer om ekteskapet.

Det er tidligere blitt hintet til at det vil handle om prins Philips angivelige utroskap. Både forrige trailer og den nye underbygger at dette vil være et viktig tema i sesongen.

TV-anmelder i Dagbladet Marie Kleve synes det ser lovende ut.

- Dette er en trailer som lover mye, både av action og intriger! Dronningen framstår som enda mer alene her, sammenliknet med den litt kortere traileren som ble sluppet i sommer. Hun blir presset fra alle kanter, både ektemannen, søstera, onkelen, og statsminister Harold Macmillan skaper problemer.

Likner på barnebarnet

En annen detalj er også interessant:

- Noe av det mest spennende, er kanskje hvor lik prins Philip er barnebarnet prins Harry i flere av scenene. Sjekk det skjegget!

Sesong 2 har premiere 8. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer