Ny tv-parodi fra «Nissene»

Gutta bak den populære serien« Nissene på låven» er i gang med innspillingen av et parodi-program for TVNorge. Espen Eckbo er ikke med i serien.

Eckbo er langt mindre sentral enn vanlig når gjengen bak «Nissene på låven» i disse dager spiller inn en humorserie TVNorge håper vil slå like godt an som fjorårets alternative julekalender.

Suksess

«Nissene på låven» ble usedvanlig populær og hadde på det beste 440000 seere, noe som innebærer en seerandel på hele 30,9 prosent.

Det er produksjonsselskapet Seefood TV som står bak innspillingen, et selskap Eckbo eier sammen med Kristian Ødegård og Stig Haug. Ødegård spilte med stor suksess rollen som en slags programleder i «Nissene på låven». Denne gangen er han produsent for prosjektet, mens Eckbo har en mer tilbaketrukket rolle som konsulent.

Eckbo har tegnet kontrakt med konkurrenten TV2 om å utvikle et humorprogram for kanalen, men informasjonssjef Geir Mikalsen sier at det allerede før kontraktinngåelsen var klart at Eckbo ikke ville stå foran kamera i TVNorges humorserie.

- Men jeg kan bekrefte at Espen Eckbo har tegnet en kontrakt med TV2 som sier at han skal være med og utvikle et humorprogram på kanalen.

«Stereo»

Hemmeligheten rundt innspillingen av humorserien er stor, men Dagbladet erfarer at det dreier seg om en parodi på et kjent tv-magasin. Kristian Ødegård vil ikke røpe noe som helst, men vil ikke avkrefte at det dreier seg om en parodi på et tv-program.

- Men det er ikke en parodi på «Stereo» på NRK2, som mange tror, sier han.

Informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i TVNorge sier at sendestart ikke er fastsatt, men han håper å få programmet på lufta før jul.

Kristian Ødegård innrømmer at det i likhet med «Nissene på låven» vil bli brukt profesjonelle skuespillere i det nye humorprogrammet. Samtidig lover han å komme med mer informasjon under pressekonferansen neste onsdag.

MER HUMOR: «Nissene på låven», her representert ved Atle Antonsen, Siw Anita Andersen, Espen Eckbo og Kristian Ødegård, ble en kjempesuksess på TVNorge i fjor. I disse dager spilles det inn en ny humorserie som blir sendt på samme kanal, kanskje før jul.