<strong>BETALER MED GLEDE:</strong> Gunda Djupvik mener det er historieløst å si at man ikke vil betale for NRK. I en undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet svarer 64 prosent at de ville beholdt NRKs kanaler, selv om de kunne slippe lisensen ved å si dem opp. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet
BETALER MED GLEDE: Gunda Djupvik mener det er historieløst å si at man ikke vil betale for NRK. I en undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet svarer 64 prosent at de ville beholdt NRKs kanaler, selv om de kunne slippe lisensen ved å si dem opp. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Finansiering av NRK

Ny undersøkelse: Folk vil betale for å beholde NRK

En ny undersøkelse viser at de fleste av oss er villige til å betale en avgift for NRK-kanalene. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Selv om det er delte meninger om NRK-lisensen, og flere den siste tiden har plombert TV-en, ser det ut til at de fleste synes at det å betale kringkastingsavgift er helt ok.

I en ny undersøkelse Ipsos har utført på vegne av Dagbladet, sier 64 prosent at de ville beholdt NRKs kanaler, selv om kanalene var valgfrie, og man kunne slippe lisensen ved å velge dem bort. 27 prosent sier at de ville valgt bort kanalene, mens 9 prosent er usikre.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer