Ny Vår for penge-TV

Vår Staude vil ned i pengepungen din. TV2s nye pengemagasin skal gi flere kroner i kassa både for seerne og Kåre Valebrokk.

Mandag kveld er Vår Staude for første gang på plass med tv-kanalens nye pengemagasin. Programmet som i første omgang skal dreie seg om privatøkonomien og lommeboka til seerne.

Kanalen, som såvidt berget seg over rødstreken på sin eget fjorårsbudsjett, starter nå «penger@tv2.no», i første omgang som en forlengelse av de ordinære 21-nyhetene.

- Vi kommer på lufta ca. kl. 21.20, sier nyhetsredaktør Kjell Øvre-Helland til Dagbladet. Men det er nyhetsavdelingens økonomiavdeling som skal levere reportasjene til magasinet. Vår Staude og Gunnar Stavrum tar annenhver uke i programlederstolen.

- Jeg er glad jeg slipper å stå opp tidlig om morgenene, sier nyhetsoppleseren, som i høst prøvde kombinasjonen nybakt mamma og morgennyhetsoppleser.

Det sprakk etter få uker, og TV2 valgte derfor å tilby henne jobb i pengemagasinet, som fødes mandag kveld. Hver kveld til og med fredag skal «penger@TV2.no» på lufta.

- Vi skal ikke ha de store finansnyhetene for industrien, men drive lommebokjournalistikk, avslutter Vår Staude.

NYTT PROGRAM: Vår Staude satser på «penger@tv2.no».