Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ny «WoW»-beta i gang?

Massivt infoslipp fra Blizzard.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mye tyder på at Blizzard nå er i ferd med starte åpen betatesting av den nye «World of Warcraft»-ekspansjonen, «Wrath of the Lich King» («WotLK»).

Dermed skal en stor del av innholdet i den nye ekspansjonen i teorien bli tilgjengelig for alle, da Blizzard tilfeldig plukker ut deltakere som har meldt sin interesse.

På de offisielle nettsidene publiserte en ansatt ved spillselskapet i natt en utfyllende beskrivelse av betaversjonen, og inkluderte en mengde detaljer om de ulike spillklassene og innholdet i den nye verdenen, «Northrend».

Videre har de offentlig åpnet «WotLK»-diskusjonssidene, samt publisert en side hvor man med en kode kan oppgradere spillekontoen og kopiere avataren til betaserverne.

Nettstedet deathknight.info har i morgentimene både publisert et skjermbilde av det de hevder er klientnedlastningen for ekspansjonen, og det som skal være login-skjermen.

Blizzard har ennå ikke bekreftet at de har begynt å sende ut invitasjoner med koder, og heller ikke signalisert når så vil skje.

Nytt i «Wrath of the Lich King» er blant annet kontinentet «Northrend», en økning av spillnivået til 80 samt den helt nye helteklassen «Death Knight».

Det foreligger så langt ikke noen dato for når den nye utvidelsen offisielt slippes, men det skal være satt til siste halvdel av 2008.

image: Ny «WoW»-beta i gang?

Dette blir den andre utvidelsen av det svært populære MMORPG-spillet «World of Warcraft», som tilsammen har over ti millioner betalende abonnenter på verdensbasis.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!