Ny «X-Files»-film neste år

David Duchovny bekrefter at det er hold i ryktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det kommer stadig flere indikasjoner på at en ny «X-Files»-film er på trappene, skriver Hollywood Reporter.

Lørdag, under en pressekonferanse som egentlig skulle handle om hans nye tv-serie «Californication», ga hovedrolleinnehaver David «Agent Mulder» Duchovny næring til ryktene:

– Jeg skal se på manus neste uke, avslørte han, og la til at motspiller Gillian «Agent Scully» Anderson også er ombord på prosjektet.

Kultserien «X-Files» gikk fra 1993 til 2002 og hadde sin storhetstid midt på 1990-tallet. I løpet av sin eksistens vant den en rekke priser, blant annet tre Golden Globes for beste tv-drama.

Sentralt i serien var spenningen mellom skeptikeren Scully og den mer åpensinnede Mulder.

Sammen jaktet de på sannheten bak overnaturlige fenomener, til tross for myndighetenes konspirasjoner for å skjule den.

I 1998, mellom femte og sjette sesong, ble det laget en spillefilm som gikk dypere inn i en slik sak.

Akkurat som den gangen har serieskaper Chris Carter skrevet manuset sammen med Frank Spotnitz, men nå er det visstnok Carter selv som også skal stå for regi.

SAMMEN IGJEN: David Duchovny og Gillian Anderson skal begge være klare for en ny «X-Files»-spillefilm. Foto: SCANPIX
SAMMEN IGJEN: David Duchovny og Gillian Anderson skal begge være klare for en ny «X-Files»-spillefilm. Foto: SCANPIX Vis mer

Filmen ventes å være klar mot slutten av 2008, omtrent ti år etter at den første filmen hadde premiere.

Så spørs det da om konseptet er akterutseilt, eller om det blir et hyggelig og spennende gjensyn med agentene Mulder og Scully?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer