Ny Ylvis-låt går verden rundt

Vil brødrene gjenta The Fox-suksessen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2013 ble Ylvis kjent verden over for hiten «The Fox», i Norge så vel som i USA gikk folk og nynnet på refrenget. Nå er Ylvis tilbake for fullt.

Etter en teatralsk sang med Susanne Sundfør og en sketsj hvor Ylvis-Bård måtte drikke morsmelk, presenterte de musikkvideoen «A Capella» i tirsdagens premiere av «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Med over 250 000 visninger har videoen allerede begynt å leve sitt eget liv på internet. Videoen blir nå trukket fram i internasjonal presse.

Takk til Ylvis - Den er aca-tastisk, skriver det anerkjente magasinet TIME på sine nettsider.

De mener at det er acapella-parodien over alle acapella-parodier.

I videoen hjelper en acapella-gruppe en gutt som blir mobbet og banket opp. De dukker opp og skremmer mobberne bort ved hjelp av deres evne til å synge hvilken som helst sang i hvilken som helst stil. 

- Hva sier acapella-gruppen? skriver USA Today, mens de referer til monsterhiten «The Fox» og refrenget «What does the fox say?»

Nettstedet er overbevist om at Ylvis har svaret og at den amerikanske acapellagruppa Pentatonix burde passe seg. Ifølge nettstedet  treffer Ylvis spikeren på hodet med parodien på dagens acapellagrupper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer