Ny Ylvis-låt går verden rundt

Vil brødrene gjenta The Fox-suksessen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2013 ble Ylvis kjent verden over for hiten «The Fox», i Norge så vel som i USA gikk folk og nynnet på refrenget. Nå er Ylvis tilbake for fullt.

Etter en teatralsk sang med Susanne Sundfør og en sketsj hvor Ylvis-Bård måtte drikke morsmelk, presenterte de musikkvideoen «A Capella» i tirsdagens premiere av «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Med over 250 000 visninger har videoen allerede begynt å leve sitt eget liv på internet. Videoen blir nå trukket fram i internasjonal presse.

Takk til Ylvis - Den er aca-tastisk, skriver det anerkjente magasinet TIME på sine nettsider.

De mener at det er acapella-parodien over alle acapella-parodier.

I videoen hjelper en acapella-gruppe en gutt som blir mobbet og banket opp. De dukker opp og skremmer mobberne bort ved hjelp av deres evne til å synge hvilken som helst sang i hvilken som helst stil. 

- Hva sier acapella-gruppen? skriver USA Today, mens de referer til monsterhiten «The Fox» og refrenget «What does the fox say?»

Nettstedet er overbevist om at Ylvis har svaret og at den amerikanske acapellagruppa Pentatonix burde passe seg. Ifølge nettstedet  treffer Ylvis spikeren på hodet med parodien på dagens acapellagrupper.

- Parodien på acapellagrupper er både fantastisk og merkelig, Ylvis dykk i acapella viser akkurat hva som gjør acapella kult, takk til Ylvis for at de har lært oss om tilfeldige ting siden 2013, skriver de videre.

Gikk viralt Komikerne ble for alvor kjent internasjonalt i 2013 da «The Fox» ble en viralsensasjon.

Tidligere hadde de opplevd mindre sukseer med andre videoer, men ingenting likt dette. Låta har nå nesten 68 millioner avspillninger på Spotify og blitt vist 569 millioner ganger på Youtube.

Ylvis er ikke alene om å gå virale. Hasse Hope og Erik Solbakken opplevde i fjor at «Karl Johan» sin amerikanske utgave av Folkets Film eksploderte over natten, mens Marius Borg Høiby ble en hit da US Weekly trakk frem at Prins Harry måtte flytte seg, det fantes en ny, hot, kongelig i byen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer