<strong>USIKKER:</strong> Nye roller kommer på plass, men det er foreløpig ikke klart om Millie Bobby Brown gjentar rollen som Eleven i neste sesong av «Stranger Things». Foto: Netflix
USIKKER: Nye roller kommer på plass, men det er foreløpig ikke klart om Millie Bobby Brown gjentar rollen som Eleven i neste sesong av «Stranger Things». Foto: Netflix Vis mer

«Stranger Things» sesong 2:

Nye ansikter og lekkede episodetitler

Dette er alt vi vet om oppfølgersesongen til sommerens suksess.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Første sesong av Netflix-serien «Stranger Things» reddet seriesommeren for mange, og det tok ikke lang tid før strømmegiganten kunne bekrefte at den nostalgiske skrekk/science fiction-serien får minst én oppfølgersesong.

Nå er skaperne, brødrene Matt og Ross Duffer, i gang med å sette sammen både plott og skuespillerensemble for sesongen som ventes ut neste år, og nylig kunne de fortelle at to nye skuespillere er klare for serien:

<strong>NY ROLLE:</strong> Sadie Sink spiller Max. Foto: Netflix
NY ROLLE: Sadie Sink spiller Max. Foto: Netflix Vis mer

Sadie Sink (14) og Dacre Montgomery (21) hopper inn i to nye store roller i serien, melder The Hollywood Reporter.

Det røpes ikke særlig mye om selve karakterene, annet enn at Sink spiller Max, ei «tøff og selvsikker jente», mens Montgomery spiller den eldre stebroren hennes.

KOMMER I 2017: Dette er de første smakebitene på den nye sesongen til Stranger Things. Video: Netflix Vis mer

Episodetitler lekket

Samtidig bekreftes det at Joe Kerry, som spiller sjarmøren Steve Harrington, og Noah Schnapp, som spiller den forsvunnede gutten Will Byers, har blitt oppgradert fra biroller til faste roller i serien.

<strong>NY ROLLE:</strong> Dacre Montgomery spiller Billy. Foto: Netflix
NY ROLLE: Dacre Montgomery spiller Billy. Foto: Netflix Vis mer

Tidligere i høst la produksjonen tilsynelatende ut selve titlene på de kommende episodene i andre sesong i en video på sosiale medier:

«Madmax», «The Boy who Came Back to Life». «The Pumpkin Patch», «The Palace», «The Storm», «The Pollywog», «The Secret Cabin», «The Brain» og «The Lost Brother» skal være de ni episodetitlene, som naturligvis skaper spekulasjoner i alle retninger.

Usikker tilbakekomst

Det knytter seg imidlertid stor usikkerhet til hvilke av stjernene fra første sesong som faktisk blir å se i andre runde:

Foreløpig er det faktisk ikke bekreftet hvem som gjentar sine roller, selv om det tas omtrent for gitt at den sentrale guttegjengen som spiller hovedrollene i første sesong dukker opp igjen.

Serieskaper Matt Duffer har da også snakket om nødvendigheten av å hoppe framover i tid i plottet, siden de unge skuespillerne har vokst til siden de spilte inn første sesong som finner sted høsten 1983.

- Jeg hadde elsket at neste sesong skildret jula samme år, men det er rett og slett ikke gjennomførbart, så vi må hoppe ett års tid framover. De kommer til å være eldre, og vi må bake inn alle forandringene de gjennomgår i serien, har Duffer sagt til nettstedet IGN.

Størst forventninger knytter det seg kanskje til om Millie Bobby Brown gjentar rollen som den mystiske jenta kalt Eleven i serien.

Den 12 år gamle skuespilleren sa nylig i et tv-intervju at hun «ikke er sikker» på om hun er en del av den kommende sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer