«The Many Saints of Newark»

Nye avsløringer om «Sopranos»-film

«Game of Thrones»-regissør stepper inn i mafiaunivers.

COMEBACK: Etter 11 års pause inntar «Sopranos»-universet kinoskjermene i filmen «The Many Saints of Newark». Nå er filmens regissør bekreftet. Foto:
COMEBACK: Etter 11 års pause inntar «Sopranos»-universet kinoskjermene i filmen «The Many Saints of Newark». Nå er filmens regissør bekreftet. Foto: Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I våres kunne «Sopranos»-skaperne glede fansen med nyheten om at det blir et gjensyn med verdens mest kjente mafiafamilie i en kommende forhistoriefilm basert på den klassiske TV-serien.

Nå begynner brikkene å falle på plass for filmen med arbeidstittelen «The Many Saints of Newark».

Denne uka ble det bekreftet at HBO-veteranen, Alan Taylor, blir filmens regissør, skriver Deadline. Taylor har tidligere regissert flere episoder av «The Sopranos» og også vunnet en Emmy i 2007 for «beste regissør» for episoden «Kennedy og Heidi» i seriens sjette og siste sesong.

Actionfylt blodbad

Siden har regissøren jobbet med store serier som «Game of Thrones», «Six Feet Under» og «Lost», og blockbusterfilmene «Thor: The Dark World» og «Terminator: Genisys». Regissørens bakgrunn gir et godt grunnlag for å kunne si at «The Many Saints of Newark» vil bli et actionfylt blodbad, skriver Vulture.

Serien om den amerikansk-italienske familien er ansett som en av de største TV-serien noensinne laget, og ble sendt første gang på HBO i 1999. I løpet av sine åtte år har serien vunnet 21 Emmy og 5 Golden Globes fra 111 nominasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer