Nye bilder av Brad og Angelina

Spekulasjonene fortsetter.

11.juli bringer det amerikanske bladet People forsidebilder som setter fart i spekulasjonene om at det er et forhold mellom superstjernene Angelina Jolie og Brad Pitt. Etter at de to spilte hovedrollene i Mr og Mrs Smith, har de blitt sett sammen en rekke ganger, og mange tror at det slett ikke bare er vennskap mellom de to.

Bildene i People er blitt offentliggjort allerede i dag. De viser Brad og Angelina sammen med Angelinas sønn Maddox. Brad sitter på en liten motorsykkel, og foran ham sitter lille Maddox med hjelm på hodet og tviholder i styret. Ved siden av står mamma Angelina og følger nøye med på de to.

Bildene er tatt i et landelig område, og People sier at paret ble fotografert på ferie på det engelske bondelandet.

Avviser forhold

For halvannen uke siden ble de to også observert på ferieøya Santorini.

De siste ukene har det svirret hardnakkede rykter om at Angelina er gravid med Brads barn. Brad Pitt har nylig avsluttet ekteskapet med Friends-stjernen Jennifer Aniston, og bruddet nådde forsidene over hele verden. Da Brad og Angelina kort tid senere ble observert sammen på en strand et sted i Afrika, ble ekteskapsbruddet koblet til filminnspillingen.

Brad Pitt har offentlig gått ut og avkreftet at vakre Jolie var grunnen til at det ble slutt mellom ham og Jennifer Aniston. I mai gikk Angelina på sin side ut og avkreftet at hun hadde hatt sex med Pitt.

- Absolutt ikke! Min egen far bedro min mor. Jeg kunne ikke tilgitt meg selv om jeg var intim med en gift mann, sa hun. I samme intervju sa hun at den neste mannen hun møter, må bli far til sønnen Maddox.