Olsenbanden:

Nye bilder skaper spekulasjoner

Nye bilder har ført til spekulasjoner om både John Carew og Anders Baasmo skal spille i den nye «Olsenbanden»-filmen.

GJETT: I et promobilde fra Nordisk Film Productions offentliggjøres det første bildet fra «Olsenbanden - Siste skrik!» Flere spekulerer nå i om hvem som skal gestalte rollene i banden. Foto: Nordisk Film Productions
GJETT: I et promobilde fra Nordisk Film Productions offentliggjøres det første bildet fra «Olsenbanden - Siste skrik!» Flere spekulerer nå i om hvem som skal gestalte rollene i banden. Foto: Nordisk Film Productions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordisk Film Productions offentliggjorde mandag at de skal starte opptakene til Olsenbanden-filmen «Olsenbanden - Siste skrik!»

De la også ut bilde av den nye banden bakfra, og skrev på deres Facebook-side: «Hvem er dette?»

Flere har gjettet på hvem de nye skuespillerne er, og både John Carew og Anders Baasmo gjettes som henholdsvis Egon og Benny. Av andre navn gjettes blant andre Herbert Nordrum og Nils Jørgen Kaalstad til rollene. En bruker skriver at Kjell minner om Bård og Vegard Ylvisåkers bror, Bjarte.

Ordknapp

Dagbladet har kontaktet både Carew og Baasmo. Carew har ikke besvart våre henvendelser, mens Baasmo er ordknapp og sier:

- Har ikke hørt noe om det.

Dagbladet har også kontaktet produsent for den nye filmen, Sveinung Golimo, som ikke har besvart henvendelsene. Til VG sier han:

«Jeg kan ikke si noe mer om casten akkurat nå. Men vi kommer med mer info i løpet av noen dager».

Bilder fra fotoshoot

Twitterbrukeren Andre Birchman har lagt ut et bilde fra fotoseansen på Twitter. I innlegget hevder han at han vet at Carew skal spille Benny og Baasmo skal spille Egon. I det uklare bildet han har delt ser man at Benny er vesentlig høyere enn Egon og Kjell, noe som kan stemme bra med Carew.

Skal stjele Skrik

Mandag ble det offentliggjort at «Olsenbanden - Siste skrik!» skal i produksjon, og skal etter planen komme på kino neste år.

I den nye filmen er Olsenbanden i et moderne Oslo, men jakten på millionene er ikke lagt på hylla av den grunn. Egon har delt celle med en av Munchmuseets entreprenører og fått vite om en svakhet i sikkerhetssystemet. Denne akter han å utnytte for å stjele med seg alle de tre Skrik-maleriene på museet, skriver Nordisk Film i en pressemelding.

LEGENDARISK BIL: I 1969 kjørte kriminalbetjent Hermansen bilen sin ut i Mjøsa ved Mengshoel i en legendarisk Olsenbanden-scene. Nå mener dykkere at bilen er funnet. Video: Geir-Inge Fjeld Jacobsen /Mjøsen dykkerklubb / Teamfilm Vis mer

- Olsenbanden er noe av det mest kjente og kjære vi har i norsk filmarv, og det er en stor glede for oss å kunne bringe disse ikoniske karakterene tilbake på kino. Vi skal gi publikum en gjenkjennelig, men samtidig moderne Olsenbanden-film, så det er bare å glede seg til neste høst sier produsent John Einar Hagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer