Olsenbanden:

Nye bilder skaper spekulasjoner

Nye bilder har ført til spekulasjoner om både John Carew og Anders Baasmo skal spille i den nye «Olsenbanden»-filmen.

GJETT: I et promobilde fra Nordisk Film Productions offentliggjøres det første bildet fra «Olsenbanden - Siste skrik!» Flere spekulerer nå i om hvem som skal gestalte rollene i banden. Foto: Nordisk Film Productions
GJETT: I et promobilde fra Nordisk Film Productions offentliggjøres det første bildet fra «Olsenbanden - Siste skrik!» Flere spekulerer nå i om hvem som skal gestalte rollene i banden. Foto: Nordisk Film Productions Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nordisk Film Productions offentliggjorde mandag at de skal starte opptakene til Olsenbanden-filmen «Olsenbanden - Siste skrik!»

De la også ut bilde av den nye banden bakfra, og skrev på deres Facebook-side: «Hvem er dette?»

Flere har gjettet på hvem de nye skuespillerne er, og både John Carew og Anders Baasmo gjettes som henholdsvis Egon og Benny. Av andre navn gjettes blant andre Herbert Nordrum og Nils Jørgen Kaalstad til rollene. En bruker skriver at Kjell minner om Bård og Vegard Ylvisåkers bror, Bjarte.

Ordknapp

Dagbladet har kontaktet både Carew og Baasmo. Carew har ikke besvart våre henvendelser, mens Baasmo er ordknapp og sier:

- Har ikke hørt noe om det.

Dagbladet har også kontaktet produsent for den nye filmen, Sveinung Golimo, som ikke har besvart henvendelsene. Til VG sier han:

«Jeg kan ikke si noe mer om casten akkurat nå. Men vi kommer med mer info i løpet av noen dager».

Bilder fra fotoshoot

Twitterbrukeren Andre Birchman har lagt ut et bilde fra fotoseansen på Twitter. I innlegget hevder han at han vet at Carew skal spille Benny og Baasmo skal spille Egon. I det uklare bildet han har delt ser man at Benny er vesentlig høyere enn Egon og Kjell, noe som kan stemme bra med Carew.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer