Nye bilder viser at Suarez ble skremt av fyrverkeri

Helt rolig da han tisset på cornerflagget.

(AP Photo/Hassan Ammar)
(AP Photo/Hassan Ammar) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Mediehuset 5080:) Uruguays stjernespiller, Luis Suarez, er igjen i søkelyset for å ha bitt en motstander. Nå viser imidlertid nye tv-bilder at Suarez kan ha blitt skremt av fyrverkeri.

- Bildene fra ESPN viser tydelig at Suarez skvetter til av at det sendes opp raketter utenfor stadion. Først forsøker han å gjemme seg og flykte fra situasjonen, før han i panikk biter Chiellini, forteller presidenten i det uruguayanske fotballforbundet, Wilmar Valdez.

De nye opplysningene kan være en formildende omstendighet for Liverpool-angriperen som nå risikerer utestengelse i 2 år (14 Suarez-år). Bildene fra indre bane viser nemlig en helt rolig Suarez, da han bare minutter tidligere, tisset på cornerflagget.

FIFA, som nå skal avgjøre hvilken straff spilleren skal få, sier i en uttalelse at de allerede har iverksatt tiltak for å forhindre fremtidig biting:

Mediehuset 5080

• Satirisk mediekonsern som står bak nettsiden www.5080.no og NRK3-programmet 5080 Nyhetskanalen
• Mediehuset har 623 medarbeidere på alle kontinenter, de fleste av dem jobber frivillig (i påvente av løslatelse).
• Redaktørene i Mediehuset 5080 har begge blitt bitt av Suarez.

(Kilde: Hukommelsen

«Alle dommere blir utstyrt med en ny fløyte som lager lyder som bare kan høres av Luis Suarez. Denne lyden er så ubehagelig at spilleren øyeblikkelig vil slippe det han har i munnen.»

Suarez har forøvrig tidligere mottatt sanksjoner fra FIFA for å ha tigget ved bordet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer