Nye billetter kan bli tilgjengelige

Les dette før du svir av titusener på svartebørsen.

IVRIGE «BELIEBERE»: Da Justin Bieber gjestet Norge forrige gang, inntok over 5000 jenter operataket i Oslo. Nå er det mange fans der ute som er villige til å betale dyrt for å få med seg konsertene i april.  Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
IVRIGE «BELIEBERE»: Da Justin Bieber gjestet Norge forrige gang, inntok over 5000 jenter operataket i Oslo. Nå er det mange fans der ute som er villige til å betale dyrt for å få med seg konsertene i april. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da det ordinære salget av Justin Bieber-billetter startet klokka 09.00 i går, hadde utsalgsstedet Billettservice 125 000 unike brukere inne på siden.

40 minutter etter at startskuddet gikk, hadde «belieberne» rensket bort alt som var igjen av de totalt 42 000 billettene.

Dagbladet erfarer at det er flere telefonreserverte billetter som fortsatt ikke er hentet, og som vil bli lagt ut fortløpende om et par dager.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Billettservice for en kommentar.

12-åringer byr Men det har foreløpig ikke hindret mange av ungpikeidolets svært dedikerte tilhengere til å ty til svartebørsen for å tak i billetter.

Kort tid etter at Billettservice ropte «utsolgt», oppsto det flere kjøp- og salgsgrupper på Facebook.

Facebook-arrangementet «JB Billetter som byttes osv» florerte i går av etterspørsler fra desperate fans helt ned i 12-årsalderen som var villige til å grave dypt i lommeboka.

Byr 25 000 En av brukerne annonserte at hun hadde to såkalte «Golden Circle»-billetter for salg, som ordinært kostet 885 kroner per stykk. Kort tid etter fikk hun bud på 6400 kroner for begge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer