Nye Bond er funnet

James Bond skal tilbake til røttene. Det skal Dougray Scott sørge for.

(Dagbladet.no): Etter at Pierce Brosnan sa takk for seg som James Bond i juli, har produsentene bak agenthelten lett etter en verdig arvtaker.

I følge Sunday Mirror er det den skotske skuespilleren Dougray Scott som er plukket ut til å bli den neste James Bond. 38-årige Scott blir i såfall den sjuende i Bond-rekka.

Produsentene i Eon Productions skal ønske å bringe James Bond tilbake til sine opprinnelige røtter. Nærmere bestemt til rollefiguren som ble utviklet gjennom Sean Connery.

Siden alderen utelukker et comeback fra Connery selv, handlet det om å finne en ung skuespiller med tilsvarende egenskaper. I følge Sunday Mirrors kilder mener produsent Barbara Broccoli at Dougray Scott vil bli den perfekte 007.

Scott skal ha hatt knivskarp konkurranse om rollen av blant andre Clive Owen, Ioan Gruffud og Hulkstjernen, Eric Bana.

Dougray Scott vil være et ukjent navn for mange, men har en lang merittliste som filmskuespiller. Han har blant annet hatt roller i store produksjoner som Mission: Impossible II, Ripley's Game og Enigma. Scott selv skal være i ekstase over tilbudet om å overta filmhistoriens mest suksessrike actionrolle.

Verdig 007: Dougray Scott skal bære arven videre.