Nye brekk

Vi gir deg årets julegave. Vinn filmene om «Olsenbanden jr.»

«Olsenbandens første kupp» har nettopp kommet på DVD og vido. Dette er fjorårets julekalender på TV2, som mange nok ønsker seg under treet.

Filmene kan du vinne om du svarer på våre enkle spørsmål. Delta i konkurransen!

Hele serien kommer på i to omganger. Fem vinnere får to DVDer med både episode 1-12 og 13-24.

Aksel Støren Aschjem (13) spiller Egon, Lars Berteig Andersen (14) er Benny og Thomas Engeset (14) Kjell i serien som gikk som julekalender på TV2 i fjor. De gamle gutta er erstattet med en bande på tre 12-åringer med handlingen lagt til 1958. Vi møter Olsenbanden som barn.

På skolen blir de plaget av den storvokste Biffen og gjengen hans. Kjell er forelsket i ei jente i klassen som heter Valborg (Julia Charlotte Geitvik), men hun er på sin side fascinert av den tøffe Biffen.

Barnehjemsbarnet Egon forteller vennene sine at Hallandsen (Torfinn Nag) og resten av styret for barnehjemmets julefond har underslått alle pengene i kassa, slik at det ikke vil bli noen jul verken på ham eller de andre barna som bor der.

En hel million i sedler skulle ligget i en rød koffert, innelåst i et Frans Jäger-pengeskap fra Berlin. Nå er det bare kvitteringer og bilder fra styrets heisaturer igjen i skapet. Men Egon har en plan.

På DVDene får du ekstramateriell: musikkvideoene, tabbene, hjemme hos Egon, Kjell, Benny og Valborg og diverse annet snadder.

Les mer på nettsida til Olsenbanden jr.

<B>ÅRET ER 1958:</B> Olsenbanden er 12 år. Men allerede den gang hadde de fått snusen i noe stort.
BENNY, EGON OG KJELL:</B> Plages stadig på skolen av Biffen, men de har hverandre.